Από 25 Αυγούστου τα εισιτήρια για τις συναυλίες των ΑΝΑΤΗΕΜΑ θα κοστίζουν 25 ευρώ
News

Από 25 Αυγούστου τα εισιτήρια για τις συναυλίες των ΑΝΑΤΗΕΜΑ θα κοστίζουν 25 ευρώ

Από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου τα εισιτήρια για τις συναυλίες των ANATHEMA στο Stage Volume 1 το Σάββατο 30 Αυγούστου και την Κυριακή 31 στο Principal Club Theater θα κοστίζουν 25 ευρώ σε όλα τα σημεία προπώλησης.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των συναυλιών

Στο Principal Club Theater (Open Air) θα εμφανιστούν οι Anathema στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 31 Αυγούστου την επόμενη της εμφάνισης τους στην Αθήνα και το Stage Volume 1.

Το συγκρότημα θα δώσει 2 ξεχωριστά shows, έχοντας την Ελλάδα σαν εναρκτήριο σταθμό της περιοδείας τους. Παραφράζοντας τον τίτλο 10ου ολοκληρωμένου δίσκου τους,
“Distant Satellites”οι Άγγλοι prog rockers ονόμασαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία Satellites Over Europe Tour .

Η φημισμένη σκηνή του Liverpool μπορεί να περηφανεύεται και για την μπάντα των αδερφών Cavanagh που ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 1990 σαν Pagan Angel. Mαζί με τους My Dying Bride και τους Paradise Lost, ηγήθηκαν του ατμοσφαιρικού doom-death metal, κυκλοφορώντας μια σειρά εξαιρετικών δίσκων όπως τa Serenades, Silent Enigma και το αριστουργηματικό Alternative 4.

Στο τέλος της δεκαετίας του 90 οι progressive rock αναφορές τους ήρθαν στην επιφάνεια, με το Judgement να αποτελεί τομή στην καριέρα τους και οδηγό για τη μουσική συνέχεια των Anathema που φτάνει μέχρι το φετινό Distant Satellites.

To Distant Satellites είναι το επιστέγασμα όλων όσων δουλεύουν οι Anathema στο μουσικό τους ταξίδι έως τώρα. Περιλαμβάνει σχεδόν κάθε πιθανό «μουσικό» στοιχείο του ήχου των Anathema.

Υπάρχει ομορφιά, ένταση, δράμα και νέες μουσικές κατευθύνσεις για τις οποίες η μπάντα είχε δώσει παλαιότερα μόνο ένα ίχνος αυτών. Όλα αυτά ενσωματωμένα στη συνθετική χημεία των Daniel, John και Vincent και στη μαγευτική φωνή της Lee Douglas.

Η παραγωγή και η μίξη του δίσκου έγινε για μια ακόμη φορά από τον ένα και μοναδικό -André Cederberg (Weather Systems, Universal) ενώ ορισμένα τραγούδια μιξαρίστηκαν από τον Steven Wilson για τον οποίο οι συστάσεις περιττεύουν.

Οι Anathema ελπίζουν πως οι fans θα απολαύσουν το δίσκο ακούγοντας τον όσο τον ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι στη δημιουργία του. Είναι δεδομένο επίσης πως θα απολαύσουν και τις δύο βραδιές στις 30 και 31 Αυγούστου στο Stage Volume 1 στην Αθήνα και στο Principal Club Theater (Open Air) στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,

Μοναστηράκι

Τηλ. 2103232132

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Tα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 18€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 22€

Στο τελικό στάδιο της προπώλησης (από τις 25 Αυγούστου) η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€

Σημεία προπώλησης:

 Αθήνα

Ticket HouseΠανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366

Reload StoresΠανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη

Music Land, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ