Απίστευτο ρεκόρ από το Infinity War δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του!
News

Απίστευτο ρεκόρ από το Infinity War δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του!

Πριν από περίπου δύο μήνες σας γράφαμε για το ρεκόρ που είχε κάνει το Black Panther στην προπώληση εισιτηρίων ξεπερνώντας όλες τις ταινίες της Marvel αλλά και για τις μεγάλες επιδόσεις που έκανε όλο αυτό τον καιρό στο box office που το έφεραν στην τρίτη θέση των εισπράξεων όλων των εποχών στην Αμερική.

Σημειώναμε πάντα ότι όλα αυτά τα ρεκόρ λογικά θα κρατήσουν λίγο αφού πλησιάζει ο καιρός του Infinity War.

Και ο τυφώνας των Avengers αρχίζει από τώρα να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, αφού δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα έχει ήδη κάνει διπλάσιο αριθμό προπώλησης εισιτηρίων από το Black Panther και συνολικά περισσότερα από τις επτά τελευταίες ταινίες της Marvel , ανάμεσα τους και τα Thor: RagnarokSpider-Man: HomecomingGuardians of the Galaxy Vol. 2, και Captain America: Civil War.

H ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 27 Απριλίου και τώρα έχει αρχίσει ο χορός των προβλέψεων για τις εισπράξεις του πρώτου τριημέρου.

Η 2η θέση όλων των εποχών που κρατάει το Last Jedi με 220 εκατομμύρια είναι εφικτός στόχος, αλλά εμείς θα σας πούμε ότι το Infinity War θα χτυπήσει στα ίσια τα 247 εκατομμύρια του The Force Awakens που έμοιαζαν μέχρι πριν λίγο καιρό απλησίαστα.

H προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και για την ελληνική πρεμιέρα στις 26 Απριλίου. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ