Το απίστευτο ποσό που θα πάρουν ως αμοιβή για κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones
News

Το απίστευτο ποσό που θα πάρουν ως αμοιβή για κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones

Βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν την έναρξη της 7ης σεζόν του Game of Thrones και σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Express θα είναι μία σεζόν που θα κάνει κατά πολύ πλουσιότερους τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Το ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρει ότι οι Peter Dinklage (Τύριον), Kit Harington (Τζον Σνόου), Lena Headey (Σέρσεϊ), Emilia Clarke (Ντενέρις) και Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι) έχουν αναπροσαρμόσει τα συμβόλαια τους και θα έχουν ως αμοιβή τόσο για την 7η όσο και για την 8η σεζόν περίπου 2.5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.

Και όχι μόνο αυτό αλλά θα έχουν μπόνους και από τα συμβόλαια που υπογράφει το HBO για την προβολή της σειράς σε άλλες χώρες.

Αυτό το ποσό, αν ισχύει φυσικά, κάνεις τους ηθοποιούς του GOT τους πιο ακριβοπληρωμένους ανά επεισόδιο όλων των εποχών, αφού μέχρι σήμερα τα μεγαλύτερα συμβόλαια τα είχαν οι πρωταγωνιστές του Friends και του Big Bang Theory με ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο. Βέβαια αυτές οι σειρές είχαν πολλά περισσότερα επεισόδια μέσα σε μία σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο έβδομος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ