Απίστευτη κατρακύλα για το Netflix μέσα σε μία ημέρα!

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό τα νέα για το Netflix δεν είναι καθόλου καλά. Στις αρχές της εβδομάδας η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς που της έφεραν 2,7 εκατομμύρια νέους συνδρομητές, πολύ κάτω δηλαδή από τα πέντε εκατομμύρια που έλεγε η πρόβλεψη.Και όχι μόνο αυτό, αλλά στην Αμερική υπήρξε μείωση συνδρομητών για πρώτη φορά, με την αύξηση στις συνδρομές να έρχεται μόνο από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ανακοίνωσης οι μετοχές της εταιρείας έκαναν βουτιά 10% την επόμενη μέρα, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία έχασε 17 δισεκατομμύρια από την αξία της, μέσα σε 24 ώρες.

Όπως αναφέρει το Holllywood Reporter, oι προβλέψεις μάλιστα δεν είναι και τόσο καλές για το μέλλον, αφού στον «πόλεμο» του streaming αναμένεται να μπουν σύντομα η Disney με το Disney+ και η WarnerMedia με το HBO Max, που αναμένεται να δυσκολέψουν πολύ το Netflix, αφού θα του πάρουν μπόλικο περιεχόμενο και σημαντικό κομμάτι της αγοράς.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι σημαντικό ρόλο στην μείωση των συνδρομητών στην Αμερική έπαιξε η αύξηση των τιμών, που έχει έρθει ήδη και στην Ελλάδα για νέους συνδρομητές ενώ θα εφαρμοστεί από τον Αύγουστο και στους παλιούς συνδρομητές.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ