Απίστευτη διάρκεια για τη νέα ταινία του Σκορσέζε: Μεγαλύτερη και από τον τρίτο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Την Τρίτη μάθαμε ότι το Irishman του Μάρτιν Σκορσέζε θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις αρχές Νοεμβρίου και θα έρθει στο Netflix στο τέλος του ίδιου μήνα και τώρα μάθαμε και τη διάρκεια της.Και δεν θα το συζητούσαμε υπό φυσιολογικές συνθήκες, αλλά η διάρκεια της ταινία μόνο φυσιολογική δεν είναι!

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν από το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα, το Irishman φτάνει τα 210 λεπτά! Είναι δηλαδή μισή ώρα μεγαλύτερο από το Wolf of Wall Street και ξεπερνάει ακόμα και το Return of the King που στην κινηματογραφική του μορφή είχε διάρκεια 201 λεπτά! Είναι φυσικά η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του σκηνοθέτη.

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, απατεώνας και εγκληματίας ο οποίος συνεργάστηκε με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα.

Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ