Απίστευτα λεφτά ρίχνει το Amazon στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
News

Απίστευτα λεφτά ρίχνει το Amazon στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Από τον Νοέμβριο όταν και έγινε γνωστό ότι το Amazon πήρε τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ετοιμάζει σειρά που θα προβάλλεται μέσω της υπηρεσίας Prime Video, σχεδόν καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή για το πως προχωράει το πρότζεκτ.

Ξέραμε βέβαια ότι μία παραγωγή τέτοιου μεγέθους χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία αλλά και πάλι μας κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει ούτε καν φημολογία για το θέμα.

Αυτό που προκύπτει τώρα και μας έρχεται μέσω ρεπορτάζ του Rueters (που το λες και έγκυρο) για την πορεία του Prime Video την τελευταία τριετία, είναι ότι το κόστος της παραγωγής της σειράς μόνο για τις δύο πρώτες σεζόν θα φτάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια! Τεράστιο νούμερο που συγκρίνεται μόνο με ταινίες τύπου Avengers και να σκεφτείτε ότι το πλάνο είναι για πέντε σεζόν!

Για να συγκρίνεται λίγο τα μεγέθη, απλά να πούμε ότι για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones το μπάτζετ του ΗΒΟ για κάθε επεισόδιο θα φτάσει τα 15 εκατ. δολάρια, σύνολο δηλαδή 90 εκατομμύρια για ολόκληρη την 8η σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι μόνο για τα δικαιώματα το Amazon πλήρωσε 250 εκατομμύρια δολάρια και θεωρούν ότι με αυτή την κίνηση μπορούν να καλύψουν το κενό που θα αφήσει μετά το τέλος του το Game of Thrones. Άντε τώρα να μάθουμε και τίποτα, για δημιουργούς σκηνοθέτες, πρωταγωνιστές κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ