Τα νέα για την 3η σεζόν του Fargo είναι κάτι παραπάνω από καλά!
News

Τα νέα για την 3η σεζόν του Fargo είναι κάτι παραπάνω από καλά!

Η πρώτη σεζόν του Fargo έκλεψε τις εντυπώσεις το 2014 και χτύπησε στα ίσια σε ποιότητα τον 1ο κύκλο του True Detective. H 2η σεζόν όμως με το εντελώς διαφορετικό καστ μας απογείωσε και έγινε must για τον καθέναν από εμάς που λέει ότι βλέπει πολλές σειρές και σέβεται τον εαυτό του.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπαίνουμε στη διαδικασία δημιουργίας της τρίτης σεζόν που θα έχει και αυτή διαφορετικούς ηθοποιούς με πιθανές πάντως κάποιες επιστροφές γνώριμων προσώπων από το 2014 αφού το timeline των γεγονότων θα μας φέρει ξανά σε αυτό τον αιώνα.

Το εξαιρετικό νέο που έγινε γνωστό ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Και μάλιστα όχι σε έναν αλλά σε δύο ρόλους. Θα υποδυθεί δύο αδέλφια, ο ένας επιχειρηματίας και ο άλλος αστυνομικός υπεύθυνος για την τήρηση των αναστολών. Τα δύο αδέλφια δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων και μένει να δούμε πως θα αποτυπωθεί αυτό το πείραμα στη μικρή οθόνη.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον δημιουργό της σειράς Noah Hawley. Το έχει κερδίσει με το σπαθί του. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν το 2017 χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: