Απέβαλλαν 9χρονο επειδή απείλησε συμμαθητή του με το δαχτυλίδι του Lord of Rings
Movies and TV

Απέβαλλαν 9χρονο επειδή απείλησε συμμαθητή του με το δαχτυλίδι του Lord of Rings

O εννιάχρονος Aiden Steward, πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στο σινεμά και είδε μαζί με τους γονείς του το The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Ο μικρός ενθουσιάστηκε από την πρώτη επαφή του με τον κόσμο του Τόλκιν.

Ενθουσιάστηκε πολύ για την ακρίβεια, αφού την επόμενη μέρα όταν πήγε στο σχολείο του στο Κέρμιτ του Τέξας, πήρε μαζί του ένα δαχτυλίδι και είπε σε έναν συμμαθητή του ότι αν το χρησιμοποιούσε θα μπορούσε να τον εξαφανίσει.

Σιγά το πράγμα θα πείτε και δίκιο θα έχετε, έλα όμως  που στο σχολείο είχαν διαφορετική άποψη. Απέβαλλαν τον πιτσιρικά με την αιτιολογία ότι απείλησε τη ζωή του συμμαθητή του.

Έτσι υποστηρίζει ο πατέρας του Aiden τουλάχιστον, λέγοντας τα εξής:

«Σας διαβεβαιώνω ότι ο γιος μου δεν κατέχει τις μαγικές ικανότητες που χρειάζονται για να εξαφανίσει τον φίλο του. Ακόμα και αν τις είχε όμως είμαι σίγουρος ότι θα τον έφερνε αμέσως πίσω».

Από το σχολείο αρχικά αρνήθηκαν να τοποθετηθούν όμως μετά από την προβολή που πήρε το θέμα, τόνισαν ότι κανένας μαθητής δεν θα αποβαλλόταν για κινηματογραφικές αναφορές.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ