Απέσυραν την προειδοποίηση για τη σκηνή του Last Jedi οι κινηματογράφοι AMC στην Αμερική
News

Απέσυραν την προειδοποίηση για τη σκηνή του Last Jedi οι κινηματογράφοι AMC στην Αμερική

Δημιουργήθηκε θέμα τις προηγούμενες ημέρες, μετά την δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας από έναν κινηματογράφο της αλυσίδας AMC στην Αμερική, όπου υπήρχε μία προειδοποίηση προς τους θεατές που θα έβλεπαν το Last Jedi.

Το χαρτί έγραφε ότι μία συγκεκριμένη σκηνή, δεν περιέχει καθόλου ήχο για περίπου δέκα δευτερόλεπτα (κάτι που ισχύει) και ότι αυτό το γεγονός είναι ευθύνη του σκηνοθέτη και όχι των κινηματογράφων.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα από μεγάλα site του εξωτερικού και θεωρήθηκε ως μία ακόμα κριτική προς το πρόσωπο του Ράιν Τζόνσον, οι κινηματογράφοι AMC με ανακοίνωση τους τονίζουν ότι το συγκεκριμένο χαρτί υπήρχε μόνο σε δύο από τους 660 κινηματογράφους και ότι κατέβηκε πολύ πριν αρχίσουν τα δημοσιεύματα.

Παρά την κουβέντα που έχει ξεκινήσει από την πρώτη μέρα προβολής του Last Jedi στους κινηματογράφους η ταινίας έχει ήδη ξεπεράσει τα 800 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως στο πρώτο δεκαήμερο προβολής της, ανέβηκε στη 2η θέση της χρονιάς στην Αμερική (με 424 εκατ. μέχρι την Τρίτη) προσπερνώντας την Wonder Woman και έχει βάλει στόχο να πιάσει την κορυφή του 2017 στις ημέρες που απομένουν. Εκεί βρίσκεται με 504 εκατ. με Beauty and the Beast

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: