Απέλυσαν την Gina Carano από το Mandalorian για αμφιλεγόμενα ποσταρίσματα
News

Απέλυσαν την Gina Carano από το Mandalorian για αμφιλεγόμενα ποσταρίσματα

Η Gina Carano δεν θα επιστρέψει στο Mandalorian για την τρίτη σεζόν, αν και υπήρχαν σχέδια για το ρόλο της, μετά από ένα ποστάρισμα που έκανε στο instagram και συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχουν οι ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική, με αυτή των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος.

«Η Gina Carano δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή για τη LucasFilm και δεν υπάρχει σκέψη να επιστρέψει στο μέλλον. Παρόλα αυτά τα ποσταρίσματα της στα Social Media που δυσφημίζουν ανθρώπους με βάση τις πολιτιστικές και θρησκευτικές του ταυτότητες είναι απαράδεκτα και απεχθή» αναφέρει σε δήλωση του εκπρόσωπος της LucasFilm.

Το ποστάρισμα της 38χρονης στο instagram κατέβηκε λίγη ώρα μετά, είχε όμως προλάβει να δημιουργηθεί το hashtag #FireGinaCarano από κόσμο που ζητούσε από τη Disney να την «τελειώσει».

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Carano προκάλεσε με τη συμπεριφορά της μέσω των Social Media, αφού πίσω στο φθινόπωρο και πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Mandalorian κορόιδευε τη χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ πιο μετά μιλούσε για εκλογική απάτη στο αποτέλεσμα του Νοέμβριου.

Και τότε υπήρχαν φωνές που ζητούσαν την απομάκρυνση της από τη σειρά, όμως τα γυρίσματα είχαν ήδη ολοκληρωθεί και φυσικά δεν συνέβη τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

The Last of Us: Ο Pedro Pascal πρωταγωνιστής στη σειρά του HBO

Wandavision: Το πρώτο «μπαμ» χτύπησε την πόρτα και… έσκασε στο MCU!

https://youtu.be/A2LrVpcWS3I

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ