Ο Άντριου Γκάρφιλντ τρύπωσε σε κινηματογράφο μαζί με τον Τόμπι Μαγκουάιρ για την πρεμιέρα του No Way Home

Roxx |

Αν δεν έχετε δει ΑΚΟΜΑ τη νέα ταινία του Spider-Man, τότε σας προειδοποιούμε ότι το κείμενο που ακολουθεί περιέχει spoilers. 

Μπορεί τη χρονιά που πέρασε ο Άντριου Γκάρφιλντ να αρνήθηκε σε 564 διαφορετικές συνεντεύξεις ότι συμμετέχει στη νέα ταινία του Spider-Man όταν όμως ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα είδαμε τη μεγαλοπρεπή επιστροφή τόσο του ίδιου όσο και του Τόμπι Μαγκουάιρ. Τώρα λοιπόν, άρχισε να μιλάει επιτέλους για το θέμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΤ, είπε μάλιστα ότι τρύπωσε σε μία από τις προβολές της πρεμιέρας για να δεις τις αντιδράσεις του κοινού. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη. Μπήκα σε έναν κινηματογράφο την ημέρα της πρεμιέρα και είδα την ταινία φορώντας κουκούλα και μάσκα» τόνισε αρχικά ενώ αποκάλυψε ότι ήταν μαζί του και ο Τόμπι Μαγκουάιρ.

«Ήμουν μαζί με τον Τόμπι και κανένας δεν ήξερε ότι είχαμε πάει εκεί. Ήταν κάτι πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε. Και το να γίνουμε μέλη μίας αδελφότητας με τον Τόμπι και τον Τομ Χόλαντ, αφού μοιραζόμαστε μία μοναδική εμπειρία». 

Ο Άντριου Γκάρφιλντ υποδύθηκε τον Spider-Man σε δύο ταινίες του 2012 και του 2014 πριν η Sony αποφασίσει να προχωρήσει ξανά σε reboot και να συνεργαστεί με τη Marvel. Ο χαρακτήρας του κάνει πλήρη κύκλο στο No Way Home και ο ίδιος πλέον δηλώνει ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάτι που θέλει πολύ και το κοινό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ