Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μέρα του Release Athens
News

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη μέρα του Release Athens

Το Release Athens 2017 έρχεται για να κάνει το καλοκαίρι μας πιο συναρπαστικό! Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και, φυσικά, όλες και όλους εσάς!

Η πρώτη ημέρα φέρνει κοντά μας δύο από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, τους Νορβηγούς Röyksopp και τους Γερμανούς Moderat. Η εμφάνιση και των δύο θα συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό light show που, μαζί με τα τραγούδια τους, που το ελληνικό κοινό έχει λατρέψει, θα προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία σε όσες και όσους παρευρεθούν.

Mαζί τους, ο Larry Gus, ο Βεροιώτης «πολυμήχανος» μουσικός με βάση το εξωτερικό, οι σκοτεινά ρυθμικοί The Rattler Proxy και η pop ευαισθησία της Etten.

Χωρίς υπερβολή, η Πλατεία Νερού θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο υπαίθριο club που έχει δει η Αθήνα, σε έναν πανέμορφο χώρο, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και δίπλα στη θάλασσα!

Ελάτε για να ζήσουμε μαζί το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού!

Οι ώρες εμφάνισης:
17.00 / doors open
17.40 / Etten
18.30 / The Rattler Proxy
19.30 / Larry Gus
21.00 / Moderat
23.00 / Röyksopp

Πληροφορίες:
Απλά Εισιτήρια
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα 43 (μονό) και 80 ευρώ (διπλό).
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.
Vip Tickets
Διατίθεται πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Εισιτήρια τριημέρου

Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων συνεχίζεται, προς 110 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης και στα www.releaseathens.gr & www.viva.gr

Επισκεφτείτε το site και τη facebookpage του ReleaseAthens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα, πληροφορίες για την προπώληση και πρόσβαση στην Πλατεία Νερού:

www.releaseathens.gr

https://www.facebook.com/releaseathens/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ