Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Faith No More!
News

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Faith No More!

Η φημολογία για επιστροφή των Faith No More, οργιάζει από το βράδυ του Σαββάτου.  Λάδι στη φωτιά έριξε το ίδιο το συγκρότημα , αφού ανέβασε μία νέα φωτογραφία στις σελίδες του στα social media, που δείχνει μία χιονισμένη βουνοκορφή που έχει μπροστά της το logo της μπάντας. Συνόδευσαν μάλιστα τη δημοσίευση γράφοντας “psssst…”, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να τραβήξουν την προσοχή των οπαδών τους.

Οι Faith No More είναι ανενεργοί από το 2016 όταν και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους για το Sol Invictus, το πρώτο νέο άλμπουμ τους μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, ενώ κατά καιρούς τα μέλη τους έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επαναδραστηριοποίηση. Σε μία εποχή λοιπόν που βλέπουμε τους Rage Against the Machine, του My Chemical Romance αλλά και τους Motley Crue να επιστρέφουν φυσικά και είναι καλοδεχούμενοι ο Mike Patton και η παρέα του.

Update: Στο επίσημο site του συγκροτήματος υπάρχει πλέον μία αντίστροφη μέτρηση που ολοκληρώνεται στις το βράδυ της Τρίτης στις 21.00. Τότε θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

https://www.facebook.com/faithnomore/photos/a.479883298414/10157822722748415

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ