Αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ των Slipknot
News

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ των Slipknot

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που πήραμε μία γεύση από το νέο άλμπουμ που ετοιμάζουν οι Slipknot με το Chapeltown Rag. Το συγκρότημα συνέχισε τη δουλειά από τότε, αλλά πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και σύμφωνα με τον Corey Taylor σε τρεις μήνες από τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει.

«Ο δίσκος βρίσκεται στο στάδιο στης μίξης αυτή τη στιγμή. Όλα έχουν τελειώσει. Έτσι, νομίζω ότι θα χρειαστεί τρεις μήνες για να κυκλοφορήσει. Το artwork είναι έτοιμο και μόλις καταλήξαμε σε τίτλο. Δεν θα σας πω ακόμα ποιος είναι. Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Αν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα βγάλουμε το single και σε τρεις μήνες από τώρα θα κυκλοφορήσει» τόνισε μιλώντας στο Trunk Nation With Eddie Trunk.

«Είναι πιο σκοτεινό από το We are Not Your Kind αλλά είναι και πολύ μελωδικό. Λέω συνέχεια ότι μοιάζει με μία πιο heavy εκδοχή του Vol. 3. Έχει πολλά επίπεδα. Τα heavy σημεία είναι πολύ επιθετικά και στα μελωδικά σημεία μπορείς να βυθιστείς. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος» κατέληξε ο frontman της μπάντας.

Το νέο άλμπουμ των Slipknot θα έρθει λιγότερο από τρία χρόνια μετά την πιο πρόσφατη δουλειά τους και ο λόγος που έρχεται τόσο σύντομα, είναι ότι η μπάντα δεν είχε περιοδείες λόγω της πανδημίας και μπήκε κατευθείαν στο στούντιο για το επόμενο βήμα της.

Και το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι θα τους δούμε ξανά στη χώρα μας στις 23 Ιουλίου, για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, στο πλαίσιο του Release Athens. Μαζί τους θα είναι οι Sepultura και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ