Αντίο ζωη! Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα και αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε
News

Αντίο ζωη! Το Netflix ήρθε στην Ελλάδα και αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε

Με μία σύντομη ανακοίνωση το Netflix έκανε γνωστό ότι πλέον είναι διαθέσιμο σε 130 επιπλέον χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο online δίκτυο ψυχαγωγίας με εκατοντάδες σειρές και ταινίες στο περιεχόμενο του, αλλά και με πασίγνωστές δικές του παραγωγές (House of Cards, Daredevil, Jessica Jones), το Netflix έρχεται στην ουσία για να γίνει ο νέος τρόπος που θα βλέπουμε πλέον σειρές και ταινίες και να βάλει τέλος σε μεγάλο ποσοστό πειρατείας.

Και θα τα καταφέρει να είστε σίγουροι.

Εμείς αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε ήδη. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και από εκεί και πέρα η χρέωση γίνεται ανάλογα με πιο από τα τρία πακέτα που διαθέτει θα επιλέξεις.

7,99 το βασικό πακέτο σε μία οθόνη και 9,99 ευρώ για HD και προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή 11,99 ευρώ το μήνα για ultra HD και ταυτόχρονα προβολή σε τέσσερις οθόνες.

Μπορείτε να δείτε να Netflix σχεδόν σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε. PC, Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player.

Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι η απουσία ελληνικών υπότιτλων, κάτι που λογικά θα προβλεφθεί στο μέλλον, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τους αγγλικούς υπότιτλους από το μενού.

Επειδή πάντως υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που φοβάται τις online συναλλαγές, να σας πούμε να το ξεπεράσετε. Η διαδικασία είναι πολύ απλή (έτσι κι αλλιώς από τα capital controls και μετά σχεδόν όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά χρεωστικές κάρτες) και δεν θα έχετε πολύμηνη δέσμευση αλλά μηνιαία. Κόβετε δηλαδή την υπηρεσία όποτε θέλετε.

Καλό λιώσιμο!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: