Οι Anthrax στο Release Athens μαζί με τους Disturbed!
News

Οι Anthrax στο Release Athens μαζί με τους Disturbed!

Οι θρυλικοί Anthrax είναι η μπάντα που θα συνοδεύσει τους εκρηκτικούς Disturbed, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Oι Αμερικανοί τιτάνες του thrash metal, μαζί με την σπουδαία μπάντα από το Σικάγο, θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου που θα κλείσει ιδανικά το Release Athens 2019.

Mείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση ολόκληρου του line-up.

Μέρος των Big Four – μαζί με τους Metallica, Slayer και Megadeth – οι Anthrax αποδεικνύουν με μια απίστευτη αποφασιστικότητα πως μπορούν να επιβιώσουν, αδιαφορώντας για πρόσκαιρες μόδες και μουσικά ρεύματα! Με μια τεράστια πορεία, που ήδη πλησιάζει τα 40 χρόνια, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωτοπόροι του thrash metal, αλλά ταυτόχρονα επανακαθόρισαν το είδος, προσθέτοντας στοιχεία alternative και groove metal.

Έχουν πουλήσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια δίσκους, κερδίζοντας έξι υποψηφιότητες για Grammy και, πάνω απ’ όλα, χτίζοντας έναν φανατικό πυρήνα οπαδών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Έριξαν τείχη και προκαταλήψεις, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο προς οτιδήποτε στενόμυαλο, διασκευάζοντας μαζί με τους Public Enemy το κλασικό κομμάτι τους, Bring The Noise, το 1988. Ήταν η πρώτη metal μπάντα που ακούστηκε στον πλανήτη Αρη, όταν η NASA έπαιζε το “Got The Time”, έγραψαν (δίκαια) το “I Am The Law” για τον Δικαστή Dredd, ενώ το 2016 τα βραβεία Epiphone / Revolver Music Awards τους απένειμαν για πρώτη φορά το “Innovator Award”, ως μία ακόμα αναγνώριση της προσφοράς τους.

Η συμμετοχή τους στην μεγάλη περιοδεία των Big Four, θύμισε στους πάντες ποιοί είναι και που ανήκουν αλλά τους έδωσε και μια τεράστια ώθηση, μια νέα ζωή, μαζί με την κυκλοφορία του καταλυτικού “Worship Music”.

Το 2016, με το “For All Kings”, απέδειξαν σε όλους πως μπορείς να ακουστείς σύγχρονος, χωρίς καμία διάθεση πισωγυρίσματος. Είναι πολλές οι ιστορικές μπάντες που σκέπτονται με δισταγμό το να πάνε την μουσική τους ένα βήμα μπροστά, αλλά εκείνοι υπήρξαν ανέκαθεν άφοβοι! Έτσι κι αλλιώς, με κλασικούς δίσκους στο ενεργητικό τους – όπως τα “Spreading the Disease”, “Among the Living”, “State of Euphoria” – δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν. Οι Anthrax ήταν και παραμένουν μια κατηγορία μόνοι τους.

Ετοιμαστείτε για mosh-pit με τα “Among The Living”, “Caught In A Mosh”, “Medusa”, “Indians”, “N.F.L.”, “Got The Time”, “I Am The Law”, “Deathrider”, “Antisocial”, “Madhouse”, “Evil Twin” και πολλά ακόμα!

Οι Αnthrax είναι:

Joey Belladonna – φωνή

Frank Bello – μπάσο

Charlie Benante – ντραμς

Jonathan Donais – κιθάρες

Scott Ian – κιθάρες

https://anthrax.com/
https://www.facebook.com/anthrax/
https://www.youtube.com/user/AnthraxNFYT
https://www.instagram.com/anthrax/
https://twitter.com/Anthrax

Η πώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 42 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στην τιμή των 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ