Αυτοί είναι οι τρεις νέοι χαρακτήρες του Stranger Things
News

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι χαρακτήρες του Stranger Things

Αρχικά πανηγυρίσαμε με την ανακοίνωση του Netflix για την ανανέωση του Stranger Things. Τώρα ανυπομονούμε και για τους  τρεις νέους βασικούς χαρακτήρες που μας «σύστησαν» οι αδερφοί Duffer.

H Max, ο Billy και ο Roman θα προστεθούν στην αγαπημένη παρέα των πιτσιρικάδων (τι εννοείς «έπαιζαν και άλλοι σε αυτήν τη σειρά») σε μια σεζόν που προαναγγέλθηκε ως πιο σκοτεινή και πιο περίεργη από την προηγούμενη.

Η Max είναι ένα κορίτσι 12-14 χρονών. Κυκλοφορεί με σκέιτμπορντ και περιγράφεται ως σκληρή και σίγουρη για τον εαυτό της. Η συμπεριφορά και τα ενδιαφέροντά της ταιριάζουν περισσότερο σε αγόρι-κάτι που δεν περνούσε καθόλου απαρατήρητο εκείνη την εποχή. Όπως απαρατήρητο δεν περνάει και ότι το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν ονομάζεται: «Madmax». Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην σχετίζεται με αυτήν;

Ο μεγάλος της αδερφός της Max είναι ο Billy. Προφανώς, κλασικός κάγκουρας της εποχής. Οδηγεί Chevrolet Camaro, είναι μυώδης και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αυτά.

Η δραματική προσθήκη είναι αυτή του Roman. Τριαντάρης, με ανδρικό όνομα, αλλά… άγνοια ακόμα για το αν τελικά ο ρόλος θα είναι ανδρικός ή γυναικείος. Προς το παρόν, αναφέρεται ως αρσενικό που έχει υποφέρει μια τρομερή απώλεια σε νεαρή ηλικία και αναζητάει εκδίκηση σε όλη του τη ζωή.

Από όλα όσα επιβεβαιώνονται, πάντως, για τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, ένα δεν είναι ακόμα… επίσημο: Η παρουσία της Eleven!

Την είδαμε να εξαϋλώνεται. Παρακολουθήσαμε μια… ελπιδοφόρα τελευταία σκηνή. Έκανε αίσθηση περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα. Και όμως, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τα αδέρφια Duffer αρνούνται πεισματικά να επιβεβαιώσουν την -συστηματική τουλάχιστον- παρουσία της, στη σειρά. Ελπίζουμε για λόγους σασπένς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ