Angus Young: «Ήταν αρκετά εύκολο να μαζευτούν ξανά οι AC/DC για το νέο άλμπουμ»
News

Angus Young: «Ήταν αρκετά εύκολο να μαζευτούν ξανά οι AC/DC για το νέο άλμπουμ»

Πριν από μερικά χρόνια η πορεία των AC/DC έμοιαζε να έχει φτάσει στο τέλος της. O Brian Johnson είχε αποχωρήσει λόγω σοβαρών προβλημάτων ακοής, ο Cliff Williams είχε αποσυρθεί μετά την τελευταία περιοδεία που ολοκληρώθηκε με τον Axl Rose στα φωνητικά και ο Phil Rudd είχε μπει στο περιθώριο λόγω νομικών προβλημάτων.

Μετά ήρθε και ο θάνατος του Malcolm Young, που μπορεί να μην συμμετείχε στις δραστηριότητες λόγω των προβλημάτων υγείας όμως παρέμεναν μαζί με τον Angus τα σύμβολα των AC/DC.

Τώρα όμως βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την επιστροφή του συγκροτήματος με το νέο τους άλμπουμ, Power Up να κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Ο Angus Young μιλώντας σε ραδιοφωνικό Αυστραλίας, τόνισε ότι δεν ήταν δύσκολο να μαζευτούν όλοι μαζί και πάλι για τη νέα δουλειά.

«Ο Brian μας κρατούσε ενήμερους για τις προσπάθειες του να ξεπεράσει το πρόβλημα ακοής. Δούλευε με έναν ειδικό στο θέμα από την Αμερική. Μας έλεγε πώς πάνε τα πράγματα και για όλα τα καλά αποτελέσματα που είχε. Έκανε διάφορα τεστ και ήταν ικανοποιημένος από τις νέες τεχνολογίες που προσάρμοσαν στο θέμα του. Έτσι, ήταν χαρούμενος και ανυπόμονος. Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω δεύτερη φορά για να κάνει αυτό το άλμπουμ. Ο Cliff που είχε πει στο τέλος της προηγούμενης περιοδείας ότι θα αποσυρθεί. Τον ρώτησα τότε αν θέλει να επικοινωνήσω μαζί του αν έχω νέο πλάνο. Μου είπε να το κάνω. Του μίλησα λοιπόν και είπε ότι θέλει να το κάνει. Με τον Phill είχα μιλήσει και τον είχα δει αρκετές φορές. Ήταν σε καλή κατάσταση. Μου είπε ότι θα είναι εκεί όποτε του το ζητήσω. Και φυσικά ο ανιψιός μου ήταν εκεί για να βρίσκεται στη θέση του Malcolm. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και ήταν αρκετά εύκολο να μαζευτούμε». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: