Η Angela Gossow δεν είναι πλέον η τραγουδίστρια των Arch Enemy!
News

Η Angela Gossow δεν είναι πλέον η τραγουδίστρια των Arch Enemy!

Σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις στο στρατόπεδο των Arch Enemy. Η Angela Gossow ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση της τραγουδίστριας μετά απο 13 χρόνια αλλά θα παραμείνει ως μάνατζερ της μπάντας.

Η αντικαταστάτρια της ονομάζεται Alissa White-Gluz (την βλέπετε μαζί με τη μπάντα στη φωτό που ακολουθεί) και θα τραγουδάει στο νέο άλμπουμ War Eternal που κυκλοφορεί στις αρχές του καλοκαιριού!

arch-enemy-2014

Στη δήλωση της η Angela τονίζει: 

Αγαπητοί φαν των Arch Enemy. Αυτό που θα σας πω δεν είναι εύκολο. Αποφάσισα να μην είμαι πια η φωνή της οργής των Arch Enemy. Μετά από 13 χρόνια γεμάτα pure fucking metal, έξι στούντιο άλμπουμ, και αμέτρητες περιοδείες στις πέντε ηπείρους, νιώθω την ανα΄γκη να μπω σε μία διαφορετική φάση της ζωή μου, να ειμαι με την οικογένεια μου και να κυνηγήσω άλλα μου ενδιαφέροντα. Παρόλα αυτά θα παραμείνω η business manager των Arch Enemy και θα μεγαλώσω το ρόστερ μου. Παραμένω πιστή στις heavy metal ρίζες μου απλά φεύφω από την κεντρική σκηνή.

Δίνω τη σκυτάλη στην πολύ ταλαντούχα, Alissa White-Gluz, η οποία είναι πολύ καλή φίλη και εξαιρετική τραγουδίστρια.  Πάντα πίστευα ότι της αξίζει μία ευκαιρία να λάμψει και τώρα την έχει. Όπως την είχα και εγώ πίσω στο 2001.  

Αυτή τη στιγμή ακούω κάποια rough mixes του καινούργιου άλμπουμ και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Τo 2014 βρίσκει τους Arch Enemy ανανεωμένους και στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Είμαι περήφανη που θα είμαι μέλος και σε αυτό το κεφάλαιο, από διαφορετικό πόστο.

Από την πλευρά της η νέα τραγουδίστρια της μπάντας Alissa White-Gluz, δήλωσε ενθουσιασμένη για την ευκαιρία και ανυπόμονη να ανέβει στη σκηνή με την υπόλοιπη μπάντα.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και το πρώτο δείγμα από το War Eternal…

H Alissa White-Gluz είναι πρώην τραγουδίστρια των The Agonist και μπορέιτε να πάρετε μία γεύση από τις δυνατότητες της στο βίντεο που ακολουθεί…

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/_jud_SnKTlY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ