Αναβολή και για τη δεύτερη ταινία της Wonder Woman

Roxx |

Εδώ και δύο εβδομάδες έχουν ανακοινωθεί οι αναβολές όλων των μεγάλων κινηματογραφικών πρότζεκτ που ήταν προγραμματισμένα μέχρι τον Μάιο. Από την ταινία του James Bond και το δεύτερο Quiet Place μέχρι το Fast and Furious και το Black Widow.

Οι κινηματογράφοι σε πολλές χώρες είναι κλειστοί και θα παραμείνουν για το επόμενο διάστημα, έτσι η Warner Bros αποφάσισε ότι δεν θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και μετέφερε την πρεμιέρα του Wonder Woman 1984.

H ταινία που ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου, έχει πλέον νέα ημερομηνία τις 14 Αυγούστου κάτι που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά στην Ελλάδα θα τη δούμε προς τα τέλη του εκείνου του μήνα.

Υπήρχαν φήμες την προηγούμενη εβδομάδα που έλεγαν ότι η Warner Bros μπορεί να διαθέσει την ταινία online αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. «Πιστεύουμε στη δύναμη του κινηματογράφου. Σε αυτές τις άσχημες στιγμές που οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων δυσκολεύονται όπως όλος ο κόσμος, είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε νέα ημερομηνία για κυκλοφορία στις αίθουσες και ευχόμαστε για καλύτερες στιγμές μέχρι τότε» τονίζει σε ανακοίνωση της η Πάτι Τζένκινς που σκηνοθέτησε την ταινία.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ