Αναβλήθηκε και το Up the Hammers Festival
News

Αναβλήθηκε και το Up the Hammers Festival

Άλλο ένα χτύπημα στην εγχώρια συναυλιακή δραστηριότητα ήρθε με την ανακοίνωση ότι το Up the Hammers Festival δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφαση τους με αφορμή την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει τις πτήσεις από Ευρώπη προς Αμερική για 30 ημέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, αφού στην σύντομη ανακοίνωση αναφέρεται ότι το φεστιβάλ θα μεταφερθεί σε νέες ημερομηνίες ενώ υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί το warm up show που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

Την Τετάρτη και ενώ υπάρχει εδώ και ημέρες αναμπουμπούλα στον συναυλιακό χώρο λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊο οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά με πολλές αλλαγές όμως στο line up.

Προφανώς και όλο αυτό το σκηνικό επιβαρύνθηκε από τα παραθυράκια στην ανακοίνωση των μέτρων της Κυβέρνησης για τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης των εκδηλώσεων και φυσικά υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία για το κοινό που σε πολλές περιπτώσεις έχει ταξιδέψει από άλλες χώρες για να δώσει το παρών στο Up The Hammers. Τέλος, δεν υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση για τα εισιτήρια και για το αν θα υπάρξουν επιστροφές χρημάτων.

Update: Ακολουθεί νεότερη ανακοίνωση του διοργανωτή που αναφέρει αναβάλλεται και το warm up show kai ότι δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων αλλά τα εισιτήρια θα ισχύουν για νέες ημερομηνίες του φεστιβάλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ