Αναβλήθηκε και η συναυλία των Russian Circles
News

Αναβλήθηκε και η συναυλία των Russian Circles

Άλλη μία αναβολή συναυλίας λόγω κορωνοϊού είχαμε το πρωί της Τετάρτης.

Όπως ανακοίνωσε η Smoke The Fuzz Gigs, η εμφάνιση των Russian Circles που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Απριλίου στο Piraeus Academy δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού το συγκρότημα ακύρωσε την ευρωπαική του περιοδεία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, η συναυλία θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2020 και τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά, ενώ δεν θα γίνουν επιστροφές χρημάτων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:  

Σας ενημερώνουμε ότι το Russian Circles live at Piraeus 117 Academy | Tuesday 21/4/20 (όπως και οι υπόλοιπες επικείμενες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας Μαρτίου-Απριλίου ’20 των Russian Circles) αναβάλλεται, λόγω της τρέχουσας κατάστασης των κρουσμάτων Κορωνοϊού, τόσο στη χώρα μας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο.

Οι πολυάριθμοι περιορισμοί των δημοσίων εκδηλώσεων στην Ευρώπη και οι διάφορες υποχρεωτικές ακυρώσεις από τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα (και πιθανότατα οι ακόμα περισσότερες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες / εβδομάδες), καθιστούν πολύ δύσκολο για το συγκρότημα να συνεχίσει αυτή την περιοδεία.

Εργαζόμαστε ήδη για τον αναπρογραμματισμό της ημερομηνίας της Αθήνας (στο πλαίσιο του αναπρογραμματισμού ολόκληρης της υπόλοιπης ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος) το συντομότερο δυνατόν, εξετάζοντας επί του παρόντος το φθινόπωρο / το τέλος του 2020.

Βάσει των Όρων που αναγράφονται σε όλα μας τα εισιτήρια (τόσο στα εκδοθέντα μέσω viva.gr – Όρους τους οποίους, προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ξανά και εδώ: http://bit.ly/2MYbthp – όσο και στα τρίπτυχα hard-copies – στην πίσω πλευρά), τα ήδη αγορασθέντα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ