Η ανατριχιαστική ιστορία της Elisa Lam που βρέθηκε νεκρή στην ταράτσα ξενοδοχείου
Movies

Η ανατριχιαστική ιστορία της Elisa Lam που βρέθηκε νεκρή στην ταράτσα ξενοδοχείου

Τον Φεβρουάριο του 2013 η 21χρονη Elisa Lam βρέθηκε νεκρή στη δεξαμενή νερού, που βρισκόταν στην ταράτσα του ξενοδοχείου Cesil του Λος Άντζελες.

Βρισκόταν εκεί για δύο εβδομάδες και το πτώμα της βρέθηκε όταν οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για μια οσμή στο νερό.

Στην τοξικολογική εξέταση που έγινε, δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το πως η Elisa Lam βρέθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Η πόρτα η οποία οδηγούσε εκεί ήταν ασφαλείας ενώ υπήρχε και συναγερμός.

Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ του ξενοδοχείου, που τη δείχνει να συμπεριφέρεται παράξενα λίγη ώρα πριν το θάνατο της θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για μία πολύ περίεργη έως και ανατριχιαστική υπόθεση.

Στο βίντεο η Elisa φαίνεται να προσπαθεί να πατήσει όλα τα κουμπιά του ασανσέρ. Παρόλα αυτά η πόρτα παραμένει ανοικτή. Λίγη ώρα μετά και ενώ στέκεται με το ένα πόδι στο ασανσέρ κάνει κάποιες παράξενες κινήσεις με τα χέρια της. Και σας είπαμε ήδη ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Το μυστήριο παραμένει μέχρι και σήμερα άλυτο.

Πριν δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Sony ετοιμάζει μία ταινία που θα βασίζεται στην ιστορία της Elisa Lam.

To project είχε τον τίτλο The Bringing με έναν ντετέκτιβ που προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προς το παρόν πάντως η ταινία δεν έχει προχωρήσει.

Δείτε το αυθεντικό βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/cJ_E6l1P86U” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: