Αναστήθηκε 33χρονος που είχε πεθάνει τρεις μέρες πριν
News

Αναστήθηκε 33χρονος που είχε πεθάνει τρεις μέρες πριν

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο 33χρονος που εκτελέστηκε με σταύρωση τρεις μέρες πριν, αναστήθηκε και βγήκε από τον τάφο του.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η είσοδος του τάφου βρέθηκε ανοιχτή (κάποιος είχε μετακινήσει την τεράστια πέτρα), ενώ το εσωτερικό ήταν άδειο.

Πρώτες στο σημείο έφτασαν γυναίκες, συγγενείς και φίλοι του θύματος, για να συναντήσουν όπως τουλάχιστον οι ίδιες δήλωσαν, άγγελο κυρίου που τους είπε ότι ο 33χρονος είχε αναστηθεί.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος είχε καταδικαστεί σε θάνατο, αφού αυτά που έλεγε δεν άρεσαν στους θρησκευτικούς ηγέτες και ζήτησαν από τον νομάρχη της περιοχής να τον βγάλει από τη μέση.

Σε μια προσπάθεια του να σώσει τον 33χρονο (ήταν από την ίδια εκλογική περιφέρεια), ο νομάρχης θυμήθηκε έναν παλιό νόμο, που χαρίζει τη ζωή σε ένα κρατούμενο μία φορά το χρόνο, αν ο κρατούμενος ήταν φορολογικά ενήμερος και δεν είχε οφειλές σε τρίτους.

Ο 33χρονος ήταν καθαρός από οφειλές, έτσι μπήκε μαζί με άλλον έναν κρατούμενο σε ψηφοφορία για το ποιος θα ζήσει.

Η ψηφοφορία, που έγινε μέσω Facebook, διήρκεσε δύο μέρες και νικητής βγήκε ο κρατούμενος Βαραββάς που είχε βέβαια μεγάλο fan club. Ολόκληρες σελίδες ήταν αφιερωμένες σε αυτόν στο Facebook με πιο χαρακτηριστικές τις «Βαραββά το παιδί είναι δικό σου» και «Όλα τα ποτά από τον Βαραββά».

Ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον σταυρό το βράδυ της Πέμπτης, ενώ για την κηδεία πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπου κόσμος περπατούσε πίσω από ένα τραπέζι που ήταν σκεπασμένο με λουλούδια.

Ήταν πολύ συγκινητική η όλη φάση.

Κλείνοντας να πούμε ότι η ανάσταση του 33χρονου, αν αποδειχθεί, θα είναι ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην αιώνια ζωή, για την οποία υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής, αφού μόνο χίλιες θέσεις θα προκηρυχτούν.

Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ότι νεότερο έχουμε για την υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα.

485411_10152794610350311_57780446_n

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ