Ανανεώθηκε το Leftovers (λογικό αφού βάζουν Slayer)
Movies and TV

Ανανεώθηκε το Leftovers (λογικό αφού βάζουν Slayer)

Το Leftovers, η σειρά που προβάλλεται φέτος το καλοκαίρι από το HBO και την οποία περιμέναμε πως και πως εδώ στο Rock is Dead, βρίσκεται ήδη στο έβδομο επεισόδιο με τον πρώτο κύκλο να αποτελείται από δέκα επεισόδια συνολικά.

Και τα καλά νέα είναι ότι το HBO αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά και για δεύτερη σεζόν που θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Το Leftovers βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Tom Perrotta που υπογράφει και τη δημιουργία της τηλεοπτικής μεταφοράς, μαζί με τον Damon Lindelof του Lost.

Αν δεν έχετε ξεκινήσει ήδη να το βλέπετε , δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας αρέσει, αφού δεν την βρίσκουν όλοι με την καταθλιπτική ατμόσφαιρα της σειράς.

Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού η πλοκή μας φέρνει τρία χρόνια μετά από την μυστηριώδη εξαφάνιση τους 2% του παγκόσμιου πληθυσμοί και επικεντρώνεται σε ανθρώπους που έχασαν κοντινά τους πρόσωπα.

Πάντως αν θέλετε κάτι να σας «τραβήξει» στο Leftovers, να σας πούμε ότι στο έκτο επεισόδιο βάζουν Slayer!

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/lAL6a_NyenY” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ