Ανανέωσε με το WWE o Brock Lesnar και έκλεισε οριστικά την πόρτα στο UFC
News

Ανανέωσε με το WWE o Brock Lesnar και έκλεισε οριστικά την πόρτα στο UFC

Ήταν το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στο WWE από το καλοκαίρι και μετά. Το συμβόλαιο του Brock Lesnar ολοκληρωνόταν στη Wrestlemania και όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσε με πιθανότερο προορισμό την επιστροφή του στο UFC.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Lesnar σε συνέντευξη του στο ESPN, αποφάσισε να μείνει στο WWE και έκλεισε την πόρτα επιστροφής στα MME.

«Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία πλέον και πρέπει να παίρνω ανάλογες αποφάσεις. Έχω να σκεφτώ και την οικογένεια μου. Ήταν μ ια δύσκολη απόφαση. Το σκεφτόμουν εδώ και ένα χρόνο. Τους τελευταίους δύο μήνες έκανα προπονήσεις με στόχο να επιστρέψω στο UFC. Νιώθω ότι είμαι σε τέλεια φόρμα, αλλά κάτι έλειπε πνευματικά».

 O Brock Lesnar θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής στη Wrestlemania τον Roman Reigns υπερασπιζόμενος τον τίτλο του WWE World Heavyweight Champion.

«Κλείνω οριστικά την πόρτα στα MME. Ήταν δύσκολο, είναι δύσκολο. Υπέγραψα χθες το βράδυ με το WWE. Είμαστε καλοί στο να κρατάμε μυστικά. Ήρθαμε σε συμφωνία χθες το βράδυ. Δεν μπορούσα με τίποτα να αρνηθώ την προσφορά που ήταν στο τραπέζι».

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι μία από τις πιο επιβλητικές μορφές που έχει περάσει από το WWE παραμένει στην εταιρεία. Ελπίζουμε παρόλα αυτά να γίνει καλύτερη διαχείριση της παρουσίας του από εδώ και πέρα, αφού από τον Αύγουστο, όταν και κέρδισε τον τίτλο διαλύοντας τον John Cena στο Summerslam, έχει παλέψει μόνο δύο φορές με την Τρίτη να έρχεται την Κυριακή στη Wrestlemania!

https://youtu.be/qZTm51RZfbs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ