Τελειώνει το House of Cards
News

Τελειώνει το House of Cards

Σε μία ημέρα που τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (πριν από 32 χρόνια) στον 14χρονο τότε Anthony Rapp και στη συνέχεια ο Σπέισι απολογήθηκε αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είναι γκέι, έρχεται η πληροφορία ότι το House of Cards θα τελειώσει μετά την 6η σεζόν.

Αν και δεν βγήκε ανακοίνωση από το Netflix η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από πηγές του δικτύου που τονίζουν ότι η απόφαση δεν έχει σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έχει παρθεί εδώ και μήνες.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ σήμερα το πρωί σε κοινή ανακοίνωση τους η εταιρεία παραγωγής και το Netflix δήλωσαν τον προβληματισμό τους για τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι και πως συναντήθηκαν με τα μέλη του καστ και του συνεργείου για να δουν ότι όλοι νιώθουν ασφαλείς στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Το House of Cards αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη επιτυχία του Netflix και έβαλε το δίκτυο στον παγκόσμιο τηλεοπτικό χάρτη ενώ του χάρισε και αρκετά βραβεία.

Η 6η και τελευταία σεζόν της σειράς αναμένεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ