Οι Αμερικανοί Wrekmeister Harmonies αυτό το Σάββατο στο Temple
News

Οι Αμερικανοί Wrekmeister Harmonies αυτό το Σάββατο στο Temple

Wrekmeister Harmonies (USA) ζωντανά στην Αθήνα
Special guests: Amniac + Drako Gigant
Στο Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Σάββατο 19 Μαΐου 2018
Πόρτες: 20:30
Event page: www.facebook.com/events/621135624892142

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Τηλεφωνικά στο 11876
Reload Stores
Media Markt
Seven Spots
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
Ηλεκτρονική προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/music/temple/wrekmeister-harmonies

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O J.R.Robinson αντιμετωπίζει τη ζωή σαν μια αργή, βαθμιαία διαδικασία παρακμής. Η φωτεινότητα σβήνει στο σκοτάδι ενώ η αθωότητα πτοείται απ’τα τέρατα του σύγχρονου κόσμου. Η μουσική του δεν αντικατοπτρίζει μόνο την αντίληψη του για τον κόσμο, αλλά και τη συναισθηματική του ανταπόκριση σ’αυτόν. Το “Then It All Came Down”, η δεύτερη μεγάλη σύνθεσή του ως Wrekmeister Harmonies, είναι η αναζήτηση αυτής της υπαρξιακής αποδόμησης και η προσπάθεια για μια βαθύτερη κατανόησή της.

Το pastoral doom των Wrekmeister Harmonies χαίρει μεγάλης αναγνώρισης από τον σύγχρονο μουσικό τύπο και όλοι συγκλίνουν στο ότι ιδρύει έναν νέο τρόπο στη metal σύνθεση και εκτέλεση, χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών όργανα.

Απ’τους Wrekmeister Harmonies έχουν περάσει πολλά ταλέντα τόσο της metal, όσο και της πειραματικής κοινότητας όπως οι Sanford Parker (Corrections House, Twilight), Bruce Lamont (Yakuza), Ryley Walker, Chris Brokaw (Codeine, Come), μέλη των Indian και Leviathan, οι Ryley Walker και Cooper Crain (Cave, Bitchin Bajas) ο Thor Harris των Swans στα κρουστά του τελευταίου δίσκου αλλά και μέλη των Godspeed You! Black Emperor.

Το Σάββατο 19 Μαϊου, οι παρευρισκόμενοι στο Temple της Αθήνας, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, προερχόμενη από ένα εκπληκτικό μουσικό unit που διανύει την καλύτερή του φάση.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι post black metallers Amniac και το νεοσύστατο, ανερχόμενο doom sludge σχήμα των Drako Gigant.

LINKS:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ