Άλλο ένα πασίγνωστο βιβλίο του Stephen King επιστρέφει στον κινηματογράφο!
News

Άλλο ένα πασίγνωστο βιβλίο του Stephen King επιστρέφει στον κινηματογράφο!

Σε μία χρονιά που σημαδεύτηκε από την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του IT αλλά και τις εξαιρετικά Gerald’s Game και 1922 στο Netflix (άντε να βάλουμε και το τηλεοπτικό Mr. Mercedes που ήταν αξιοπρεπές), έρχεται άλλη μία μεγάλη είδηση που αφορά μεταφορά βιβλίου του Stephen King.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το Variety η Paramount βρήκε τους σκηνοθέτες που θα αναλάβουν να φέρουν στη μεγάλη οθόνη το remake του Pet Sematary.

Είναι οι Kevin Kolsch και Dennis Widmyer που έγιναν γνωστοί από τη δουλειά τους στο Starry Eyes του 2014.

Θυμίζουμε ότι το Pet Sematary έχει γίνει ξανά ταινία το 1989, ενώ μέσα στη χρονιά ο Andy Muschietti (σκηνοθέτης του IT) είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να είναι αυτός που θα κάνει το remake.

To βιβλίο του Stephen Kink κυκλοφόρησε το 1983 και αυτή που ακολουθεί είναι η σύνοψη του:

Όταν ο Λούις Κριντ και η οικογένειά του μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι στην εξοχή του Μέιν, είναι η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας: Ο νεαρός γιατρός με την όμορφη σύζυγο, τη χαριτωμένη κόρη, τον αξιαγάπητο γιο -και τώρα, αυτό το υπέροχο σπίτι. Τα έχουν όλα… ακόμα κι ένα χαδιάρη γάτο. Όμως, μπροστά από το σπίτι, βρίσκεται ο αυτοκινητόδρομος, απ’ όπου περνάνε συχνά μεγάλα φορτηγά -ένας θανάσιμος κίνδυνος. Και από πίσω, εκεί που αρχίζει το δάσος, κρύβεται μια άλλη, ακόμα μεγαλύτερη απειλή… Είναι ένα ξέφωτο, όπου γενιές και γενιές αθώων παιδιών θάβουν τα πεθαμένα ζωάκια τους. Θα ’πρεπε να αποπνέει απλώς μια γαλήνια μελαγχολία. Αλλά όχι. Σ’ αυτό το ξέφωτο παραμονεύει η φρίκη. Μια φρίκη πιο αποτρόπαια κι από τον ίδιο το θάνατο -κι ακόμα πιο ισχυρή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ