Άλλη μία ιστορία του Stephen King έρχεται στη μεγάλη οθόνη
Movies and TV

Άλλη μία ιστορία του Stephen King έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Έχουμε χάσει το μέτρημα τον τελευταίο καιρό με τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές που ετοιμάζονται σε βιβλία του Stephen King.

Κρατάμε ως σημαντικότερες τις ταινίες για το Stand και το It αλλά και τη σειρά για το 11/22/1963.

Και τώρα μάθαμε ότι άλλη μία από τις ιστορίες του King παίρνει τον δρόμο της για τον κινηματογράφο. Η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, Plan B, ανέλαβε το «The Jaunt».

Αν δεν σας λέει τίποτα ο τίτλος, αυτό είναι λογικό αφού πρόκειται για ένα διήγημα του κορυφαίου συγγραφέα τρόμου που δημοσιεύθηκε το 1981 στο περιοδικό The Twilight Zone, και στη συνέχεια έγινε μέρος της συλλογής διηγημάτων του King, Skeleton Crew.

Η ιστορία είναι λίγο διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο King και μας μεταφέρει στον 24ο αιώνα εκεί όπου μία οικογένεια ετοιμάζεται μια συσκευή τηλε-μεταφοράς με το όνομα The Jaunting για να ταξιδέψει από τη Γη στον Άρη.

Για να αποτραπούν οι παρενέργειες αυτής της στιγμιαίας διαδικασίας οι επιβάτες  πρέπει να βρίσκονται σε ολική αναισθησία. Αν αυτό δεν γίνει ο χρόνος μένει σταθερός, το ταξίδι μοιάζει να κρατάει μια αιωνιότητα και το αποτέλεσμα είναι θάνατος ή τρέλα.

Καλό ακούγεται δεν μπορείτε να πείτε.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι  Andy και Barbara Muschietti (το ζευγάρι πίσω από το Mama) και τη σκηνοθεσία ο Andy Muschietti.

Και για να δείτε τι κάνουμε εμείς για εσάς, έχουμε στο βίντεο που ακολουθεί μία μίνι-ταινία που βασίστηκε στο The Jaunt και κυκλοφορεί στο Vimeo.

[iframe]<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/62844399?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”750″ height=”422″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> [/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ