Αλλάζουν τίτλους και περιεχόμενο οι δύο επόμενες ταινίες των Avengers
News

Αλλάζουν τίτλους και περιεχόμενο οι δύο επόμενες ταινίες των Avengers

Εδώ και μερικά χρόνια ξέραμε ότι η τρίτη φάση των ταινιών της Marvel θα κλείσει με το Infinity War των Avengers το οποίο θα χωριστεί σε δύο ταινίες με τους απλούς τίτλους, Part 1 και Part 2.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε με σημαντικότερο γεγονός της αποχώρηση του Josh Whedon από τη σκηνοθετική καρέκλα των Avengers μετά το Age of Ultron και το πέρασμα της σκυτάλης στα αδέλφια Russo που ανταμείφθηκαν για τη δουλειά που έκαναν στο Winter Soldier του Captain America, ενώ σκηνοθετούν και το Civil War που προβάλλεται πλέον και στις ελληνικές αίθουσες.

Με συνέντευξη τους οι Anthony και Joe Russo ξεκαθάρισαν ότι οι επόμενες ταινίες των Avengers δεν θα έχουν τους τίτλους Infinity War αφού δεν είναι μία ταινία που χωρίζεται απλά σε δύο μέρη.

«Η πρόθεση μας είναι να αλλάξουν οι τίτλοι. Απλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στους νέους. Οι δύο ταινίες είναι ξεχωριστές και η πρώτη έχει κανονική κατάληξη χωρίς ‘to be continued’ και cliffhangers».

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα που προέκυψαν μετά από αυτή τη συνέντευξη, η πρώτη ταινία θα εστιάσει περισσότερο στον Thanos για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν κάτι που οι προηγούμενες ταινίες δεν είχαν καταφέρει, ενώ θα δούμε ξεκάθαρα και τον τρόπο που παίρνει στην κατοχή του τα infinity stones.

H δεύτερη ταινία θα φέρει όλους τους ήρωες της Marvel στη οθόνη για την μεγάλη τελική μάχη.

Το πλάνο πάντως παραμένει για την πρώτη ταινία να έρθει στους κινηματογράφους το 2018 και η δεύτερη το 2019. Προφανώς και αυτό δεν θα είναι το τέλος για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel απλά από εκείνο το σημείο και μετά πολλά θα αλλάξουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ