Άλλαξαν γνώμη οι Judas Priest - Με δύο κιθαρίστες τελικά η περιοδεία
News

Άλλαξαν γνώμη οι Judas Priest – Με δύο κιθαρίστες τελικά η περιοδεία

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα περιοδεύσουν με τέσσερα μέλη, χωρίς τον Andy Sneap που τους συνόδευε στην κιθάρα, οι Judas Priest άλλαξαν γνώμη!

Με νέα ανακοίνωση τους, τονίζουν ότι ο Andyy Sneap θα είναι τελικά μαζί τους στην περιοδεία που θα περάσει και από την Ελλάδα, με τον Glen Tipton να ανεβαίνει στη σκηνή περιστασιακά και και για κάποια encore όπως είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

«Γεια σας metal maniacs… με δεδομένα όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, αποφασίσαμε ομόφωνα ως μπάντα να συνεχίσουμε τις ζωντανές μας εμφανίσεις χωρίς αλλαγές με τους Rob, Ian, Ritchie, Scott, Andy και τον Glenn να μας συντροφεύει όποτε μπορεί. Έτσι, θα σας δούμε σύντομα για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια των Judas Priest μαζί». 

Η ανακοίνωση είχε φέρει πολλές αντιδράσεις από το κοινό που έχει συνδέσει τη μπάντα με δύο κιθάρες στη σκηνή, άσχετα αν πλέον δεν είναι κανένας από τους δύο αρχικούς στο σταθερό line-up.

Ο Andy Sneap που επιμελείται και την παραγωγή στα άλμπουμ, είχε δηλώσει απογοητευμένος από την αρχική ανακοίνωση, αλλά είχε τονίσει ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στην παραγωγή του νέου άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ