Άλλα δύο ονόματα στο καστ των ενηλίκων για το σίκουελ του IT
News

Άλλα δύο ονόματα στο καστ των ενηλίκων για το σίκουελ του IT

Η τεράστια επιτυχία του IT που έγινε η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών με πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, οδήγησε στην γρήγορη απόφαση να δοθεί πράσινο φως για το σίκουελ που θα έρθει στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

Το σενάριο είναι έτοιμο, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού ενώ συμπληρώνεται σιγά σιγά και το παζλ του καστ των ενηλίκων.

Έτσι, μετά τις πρώτες ανακοινώσεις που έφεραν τρια βαρβάτα ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Jessica Chastain,  James McAvoy και Bill Hader) η New Line επιβεβαίωσε την Τετάρτη άλλους δύο ηθοποιούς που μπαίνουν στο Loser’s Club. 

Πρόκειται για τους Andy Bean (Allegiant, Power) που θα υποδυθεί τον Stan και τον James Ransone (The Wire , Sinister) που πήρε το ρόλο του Eddie.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τους πιτσιρικάδες από την πρώτη ταινία με τους ηθοποιούς που έρχονται να παίξουν τις ενήλικες εκδοχές τους στο σίκουελ.

Μας μένουν ακόμα δύο ηθοποιοί για να ολοκληρώσουν το καστ και λογικά οι ανακοινώσεις θα γίνουν και για αυτούς τους ρόλους μέσα στις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε βέβαια ότι στη δεύτερη ταινία θα επιστρέψουν και όλοι οι πιτσιρικάδες με φλας μπακ του παρελθόντος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ