Μια απολαυστική βραδιά με τον Bruce Dickinson στην Αθήνα!

Roxx |

Το βράδυ της Δευτέρα ο Brice Dickinson ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει για την αυτοβιογραφία του, What Does this Button Do?.

To κοινό που κατέκλυσε το θέατρο τον υποδέχθηκε με αποθεωτικό τρόπο και ο τραγουδιστής των Iron Maiden φρόντισε να απαντήσει από την αρχή στο ερώτημα που έχουν διαχρονικά όλοι οι έλληνες οπαδοί του συγκροτήματος.Πότε θα παίξουν επιτέλους το Alexander the Great στη χώρα μας.

«Ξέρω πολύ καλά ότι θα με ρωτήσετε στη συνέχεια, για αυτό θα σας απαντήσω από τώρα αν θα παίξουμε ποτέ το Alexander the Great. Η απάντηση είναι… μπορεί» είπε ο Dickinson και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα του που διήρκεσε πολύ περισσότερο από τον αρχικό προγραμματισμό, αφού είχε πολύ διάθεση για κουβέντα όπως αποδείχθηκε!

Οι Iron Maiden αναμένεται να συνεχίσουν και το 2020 την περιοδεία τους Legacy of the Beast, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί εμφανίσεις στο Download Festival και το Belsonic.

An Evening with Bruce Dickinson at Theatre Pallas!

Ο Bruce Dickinson, θρυλικός τραγουδιστής των Iron Maiden, βρέθηκε στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του ‘What Does This Button Do?’ και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο απολαυστικό…

Κάποιοι τον γνώρισαν στην τρυφερή εφηβική τους ηλικία, άλλοι λίγο μεγαλύτερο. Άπαντες ένιωθαν πως τον γνωρίζουν μέσα από το έργο του. Όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο Παλλάς, το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου τον μάθανε λίγο καλύτερα. Σε ένα οργιαστικό oneman show που τίμησε τις stand up ρίζες του με το καυστικό βρετανικό χιούμορ του που είχε μια γερή δόση αυτοσαρκασμού, μοιράστηκε μαζί μας την αυτοβιογραφία που φέρει την υπογραφή του και τον κατατοπιστικό τίτλο What Does this Button do?

Ο πολυσχιδής Bruce πρoσέφερε μια ξεχωριστή βραδιά στο αθηναϊκό κοινό που κατέκλυσε το θέατρο και τον υποδέχθηκε με αποθεωτικό τρόπο. Στο πρώτο μέρος της παράστασης, με όπλο πάντα το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, αφηγήθηκε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές, αστείες αλλά και ιστορικές στιγμές της πολυδιάστατης ζωής του,  ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, τα σχολικά του χρόνια, τα αεροπλάνα, την ξιφασκία και φυσικά τη μουσική.

Το δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο στο κοινό σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων. Ο Bruce απάντησε σε ερωτήσεις που διάλεξε από τις εκατοντάδες που είχαν γράψει νωρίτερα οι παρευρισκόμενοι – κάποιες μάλιστα αρκετά ευφάνταστες – και φυσικά δεν έλειψε η κλασική ερώτηση για τον αν θα ακούσουμε ποτέ το “Alexander The Great”, η απάντηση “Ίσως κάποια μέρα…”
Ανάμεσα σε όσα υπέροχα μας είπε, κρατάμε το “Being alive is still the better of all the other options!”  σαν απόσταγμα ροκ σοφίας μιας από τις σπουδαιότερες περσόνες του πλανήτη.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ