Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Deep Purple στο Rockwave Festival

Roxx |
Deep Purple
Την ακύρωση της εμφάνισης των Deep Purple που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου στο Rockwave ανακοίνωσαν από κοινού η διοργανώτρια εταιρεία και το συγκρότημα.
Τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα με την πανδημία παγκοσμίως έτσι είναι αναμενόμενο ότι θα δούμε τέτοιες αποφάσεις όσο δεν φτιάχνει η κατάσταση και ειδικά για τις εμφανίσεις που είναι προγραμματισμένες για τις αρχές του καλοκαιριού.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:
Λόγω των τρεχουσών και απρόβλεπτων περιστάσεων, με θλίψη οι Deep Purple αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Rockwave festival που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου 2021. Η απόφαση ακύρωσης της εμφάνισης ήταν πολύ δύσκολη και κάτι που οι Deep Purple θα προσπαθούσαν πάντα να αποφύγουν. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα και ελπίζουμε να εμφανιστούμε στην Ελλάδα το 2022.
Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας.
-Deep Purple-
Λόγω των επικρατούμενων συνθηκών, οι οποίες παραμένουν πέρα από τον έλεγχό μας, το Rockwave festival επανεξετάζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ και ζητά την ευγενική κατανόηση του κοινού και των κατόχων εισιτηρίων.
Τα εκδοθέντα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για την ημέρα διεξαγωγής του festival και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού σημειώματος (voucher) στους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν σε αυτό.
Θα επανέλθουμε σύντομα με διευκρινίσεις που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://www.rockwavefestival.gr
-Rockwave festival-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ