Ακυρώθηκαν οι συναυλίες των Lordi σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
News

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες των Lordi σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Την ακύρωση των συναυλιών των Lordi που ήταν προγραμματισμένες για τις 11 και 12 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η διοργανώτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το συγκρότημα προέκυψαν τεχνικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με την ταυτόχρονη διαδικασία ηχογράφησης του νέου τους άλμπουμ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που περιλαμβάνει και πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων.

Αγαπητοί fans των #Lordi

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ακυρώνονται οι δύο συναυλίες μας στην Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (11 Οκτωβρίου και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα). Ως γνωστόν, οι LORDI ετοιμάζουν νέο άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020, και, εξ αιτίας τεχνικών δυσκολιών, η μπάντα είναι αναγκασμένη να επανασχεδιάσει το πρόγραμμά της προκειμένου να οργανώσει σωστότερα τον χρόνο της.

Λυπούμαστε για τυχόν αναστάτωση και θα χαρούμε να σας δούμε στο μέλλον!

Πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές των εισιτηρίων.

Για τους θεατές που έχουν αγοράσει το εισιτήριο μέσω της πλατφόρμας VIVA.GR:

Για παραγγελίες με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας οι επιστροφές θα γίνουν άμεσα και θα λάβετε τα χρήματα σας μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες με αγορά με μετρητά επικοινωνείτε στο [email protected], αποστέλλοντας τον αριθμό παραγγελίας σας που αναγράφεται στο εισιτήριό σας, το όνομά σας και τα στοιχεία τραπέζης (ΙΒΑΝ, δικαιούχο, τράπεζα).

Για τους θεατές που έχουν αγοράσει το εισιτήριο μέσω της πλατφόρμας EVENTATION.GR:

Θα σταλούν άμεσα οι πληροφορίες για τον τρόπο επιστροφής στο email των πελατών.

Αν δεν έχετε λάβει το σχετικό email, παρακαλώ επικοινωνήστε στο [email protected]

Αν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με την επιστροφή χρημάτων για τις ακυρωθέντες εκδηλώσεις που δεν έχει λυθεί μέσω αναφερόμενων τρόπων, παρακαλώ να απευθυνθείτε στο [email protected].

Με τιμή,

EVENTATION GREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: