Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις τους οι Jane's Addiction μετά τον καυγά στη σκηνή
News

Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις τους οι Jane’s Addiction μετά τον καυγά στη σκηνή

Μία ημέρα μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Κυριακής, οι Jane’s Addiction ανακοίνωσαν την ακύρωση και της υπόλοιπης περιοδείας τους στην Αμερική, ως αποτέλεσμα του καυγά που ξέσπασε στη σκηνή την Παρασκευή, με τον Perry Farrell να επιτίθεται στον Dave Navarro.

Η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως σε κοινή του δήλωση τα μέλη (πλην του Farrell), τονίζουν ότι ο λόγος είναι τα προβλήματα ψυχικής υγείας του τραγουδιστή.

«Λόγω μιας συνεχιζόμενης συμπεριφοράς και των δυσκολιών ψυχικής υγείας του τραγουδιστή μας Perry Farrell, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να διακόψουμε την τρέχουσα περιοδεία στις ΗΠΑ. Η ανησυχία μας για την προσωπική του υγεία και ασφάλεια καθώς και για τη δική μας δεν μας άφησε εναλλακτική. Ελπίζουμε ότι θα βρει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Λυπούμαστε βαθιά που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλους τους οπαδούς μας,  που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια. Δεν μπορούμε να δούμε καμία λύση, που είτε θα διασφάλιζε ένα ασφαλές περιβάλλον στη σκηνή, είτε θα μας επέτρεπε αξιόπιστα να προσφέρουμε μια εξαιρετική παράσταση σε καθημερινή βάση. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες» αναφέρουν οι Dave Navarro, Stephen Perkins και Eric Avery.

Αυτό είναι το ορίτζιναλ lineup της μπάντας που περιόδευσε μαζί μετά από πολλά χρόνια, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν και ένα νέο single. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της Παρασκευής, ο τραγουδιστής κυκλοφορούσε στη σκηνή με ένα μπουκάλι κρασί, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία των υπόλοιπων μελών. Η κορύφωση της έντασης ήρθε στα βίντεο που έκαναν το γύρο του internet με σκηνές που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε τέτοιο επίπεδο.

Update: Το απόγευμα της Δευτέρας, ήρθε η ξεχωριστή δήλωση από τον Perry Farrell, που εμφανίζεται μετανιωμένος και τονίζει ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τα όσα έγιναν. «Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν απίστευτα δύσκολο και αφού είχα τον χρόνο και τον χώρο να σκεφτώ, είναι σωστό να ζητήσω συγγνώμη από τους συνεργάτες μου, ειδικά τον Dave Navarro, τους θαυμαστές, την οικογένεια και τους φίλους για τις ενέργειές μου κατά τη διάρκεια του σόου της Παρασκευής. Ήταν η ασυγχώρητη η συμπεριφορά μου και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για το πώς επέλεξα να χειριστώ την κατάσταση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.