Ακύρωσαν ξανά εμφανίσεις οι Metallica - Ζητάει συγγνώμη ο James Hetfield
News

Ακύρωσαν ξανά εμφανίσεις οι Metallica – Ζητάει συγγνώμη ο James Hetfield

Η περιπέτεια του James Hetfiled με την αποτοξίνωση είναι καταγεγραμμένη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι Metallica ακύρωσαν τότε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Στη συνέχεια το συγκρότημα έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση που θα το έφερνε να παίζει διπλά σετ σε δύο διαφορετικές ημέρες, πέντε μεγάλων φεστιβάλ στην Αμερική. Τώρα και με προσωπική δήλωση του Hetfield, η μπάντα ακυρώνει τις παρουσίες της σε δύο φεστιβάλ λόγω υποχρεώσεων του frontman στο πεδίο της ανάκαμψης του. O James Hetfield έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το 2020 στα τέλη Ιανουαρίου σε έκθεση αυτοκινήτων, ενώ το Σαββατοκύριακo που μας πέρασε έπαιξε ακουστικά σε εκδήλωση στη μνήμη του Eddie Money.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του James Hetfield:

Αγαπητή οικογένεια των Metallica,

Πονάω που πρέπει να το γράψω αυτό, αλλά πρέπει να μάθετε όλοι ότι δεν μπορώ να δώσω το παρών στο Sonic Temple και στο Louder Than Life φέτος. Σαν μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας μου να γίνω και να μείνω υγιής, έχω σημαντικές υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες που δεν γίνεται να αλλάξουν. Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς μας που αγόρασαν εισιτήρια για αυτά τα φεστιβάλ. Δουλεύουμε με τους διοργανωτές για να υπάρξει επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές. 

Η πρόθεση μου με αυτή τη δήλωση είναι να πω συγγνώμη σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα βάλει ως προτεραιότητα την υγεία τον περασμένο χρόνο με τις περιοδείες και ξέρω τώρα ότι η ψυχική υγεία μου έρχεται πρώτη. Τώρα που το λέω μπορεί να ακούγεται απλό αλλά δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα και την οικογένεια των Metallica, έτσι μόνο εγώ ευθύνομαι. 

Σε μία πιο ευχάριστη νότα, η θεραπεία μου πάει καλά, ήταν απολύτως απαραίτητο για μένα να φροντίσω την ψυχική, σωματική και πνευματική υγεία μου. 

Θέλω να τονίσω ότι το συγκρότημα θα παίξει σε όλες τις υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες. 

Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή και να δω όλους τους φίλους μας στη Λατινική Αμερική τον Απρίλιο. Και φυσικά να παίξουμε στα Epicenter, Welcome To Rockville και Aftershock Festival. Θα παίξουμε δύο διαφορετικές ημέρες και σετ σε αυτά τα φεστιβάλ. 

Πέρα από το 2020, είμαι αισιόδοξος για τις ευλογίες που έχω και τι κρύβει το μέλλον. Εκτιμώ την υποστήριξη όλων από τότε που μπήκα στην αποτοξίνωση τον Σεπτέμβριο. 

Όπως η πεταλούδα κοντά στη φωτιά, το να είσαι άνθρωπος και να έχεις αυτή την καριέρα έχεις τις προκλήσεις του και μπορεί να γίνει δύσκολο. Η κατανόηση σας με βοηθά να γίνω καλά. 

-James

https://www.facebook.com/Metallica/posts/10156737613720264

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: