Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Slipknot θα έρθει απροειδοποίητα!
News

Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Slipknot θα έρθει απροειδοποίητα!

Εδώ και μερικούς μήνες ξέρουμε ότι οι Slipknot αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον ένα άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Το πρότζεκτ ήταν παράλληλο με τη δημιουργία του All Hope is Gone πίσω στο 2008 και σε αυτό συμμετείχαν κυρίως οι Clown, Corey Taylor, Jim Root και Sid Wilson την ώρα που περίμεναν τους υπόλοιπους να μπουν στη διαδικασία.

Μιλώντας στο NME ο Shawn Crahan αποκάλυψε ότι το Look Outside Your Window (όπως είναι ο τίτλος του), ήταν να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, αλλά πήρε παράταση για αργότερα.

«Είχαμε σκοπό να το κυκλοφορήσουμε νωρίς, στον κύκλο προώθησης του νέου άλμπουμ, αλλά χρειάζεται προσοχή και δεν πρέπει να μπερδέψει τον κόσμο. Είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ. Δεν χρειάζεται το δικό του μάρκετινγκ. Είναι ένα κομμάτι φαντασίας που μπορεί να χρειάζεται ο κόσμος. Έτσι ελπίζω ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Ήταν προγραμματισμένο για τα Χριστούγεννα, αλλά σταμάτησα να ρωτάω αφού δεν θέλω να παρεμβαίνω. Χρειάζεται τον δικό του χώρο. Και όπως όλα όσα κάνουμε αυτό τον καιρό, απλά θα κυκλοφορήσει χωρίς να το περιμένει ο κόσμος. Θα είναι απλά κάτι που συνέβη. Είμαι ανυπόμονος και πιστεύω ότι θα αρέσει στο κοινό».

Υπάρχει ένα τραγούδι από αυτό το άλμπουμ που το έχουμε ακούσει. Είναι το Till’ We Die που μπήκε στην deluxe έκδοση του All Hope is Gone και από τότε παίζει ως outro όταν ολοκληρώνονται οι συναυλίες τους.

Θυμίζουμε φυσικά ότι οι Slipknot επιστρέφουν στη χώρα μας στις 24 Ιουλίου στο πλαίσιο του Release Athens. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ