Ακούστε τώρα το νέο τραγούδι των Iron Maiden!
News

Ακούστε τώρα το νέο τραγούδι των Iron Maiden!

H ώρα των αποκάλυψης για το μυστικό των Iron Maiden ήρθε και όλα οδήγησαν σε ένα νέο τραγούδι που είχε τελικά τίτλο The Writing on the Wall! To όλο σκηνικό με το Belshazzar’s Feast αναφέρεται στο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι, ένα εξαιρετικό animation με τον Eddie σε πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά ενώ την ιστορία εμπνεύστηκε ο Bruce Dickinson.

Ο τραγουδιστής των Maiden είναι αυτός που έχει το συνθετικό credit στο νέο τραγούδι της μπάντας μαζί με τον Andrian Smith, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Kevin Shilrley με τη συνδρομή του Steve Harris. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση για νέο άλμπουμ , αλλά που θα πάει, δεν θα αργήσει.

Για τη δημιουργία του βίντεο βοήθησαν δύο πρώην στελέχη της Pixar και μεγάλοι οπαδοί των Iron Maiden,  οι Mark Andrews και Andrew Gordon που έχουν δουλέψει ανάμεσα σε άλλα στα Incredibles, Ratatouille, Brave, Monsters, Inc. και Finding Nemo. Από τις οθόνες μας περνάνε Eddie του παρελθόντος, όπως αυτός από το Book of Souls και το Somewhere In Time μέχρι που σκάει μύτη ο νέος Eddie με εμφάνιση Σαμουράι!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ