Ακούστε ολόκληρο ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς
News

Ακούστε ολόκληρο ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς

Εμείς τα λέμε από το 2014 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των King 810. Οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, η μουσική τους είναι βαριά και ασήκωτη κυρίως σε συναίσθημα και δεν φοβούνται να δείξουν και την πιο συναισθηματική πλευρά τους χωρίς όμως να καταφεύγουν σε μελιστάλαχτες μπαλάντες.

Φυσικά μεγάλα site του εξωτερικού έσπευσαν να καταδικάσουν τη μπάντα, τονίζοντας ότι αυτό που παίζουν ΔΕΝ είναι metal (λες και έχουν σημασία στο 2016 οι ταμπέλες).

Η αλήθεια είναι ότι το image τους αν δεν την ψάξεις λίγο την υπόθεση είναι αποτρεπτικό για πολλούς. Όμως οι τύποι μεγάλωσαν και ζουν στο Φλιντ του Μίσιγκαν την πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό εγκλημάτων στην Αμερική και αυτά τα βιώματα βουτάνε τη μουσική σε μία απίστευτη μαυρίλα.

Σήμερα Παρασκευή, οι King 810 κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ. Και η λέξη άλμπουμ εδώ έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Δεν μιλάμε για μία συλλογή κομματιών αλλά μιλάμε για μία ολοκληρωμένη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα πούμε ξανά ότι μπορείτε να βρείτε στη μουσική των King 810 πολλά κοινά στοιχεία με αυτά που έκαναν οι Slipknot στο IOWA και οι Korn στο ντεμπούτο τους, αλλά θα βρείτε και πολλά παραπάνω.

Αυτό που ακολουθεί είναι το La Petite Mort or a Conversation with God και είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. Μην αφήσετε τις προκαταλήψεις να σας στερήσουν αυτή την εμπειρία.  Μέχρι και οι επιφυλακτικοί του εξωτερικού (Metal Injection, Metalsucks) το αποθεώνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: