Ακύρωσαν ξανά την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία οι Motorhead λόγω της υγείας του Lemmy
News

Ακύρωσαν ξανά την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία οι Motorhead λόγω της υγείας του Lemmy

Δυσάρεστα νέα μας έρχονται από το στρατόπεδο των Motorhead, αφού το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την Ευρωπαϊκή του περιοδεία που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου.

Η μπάντα είχε αναβάλλει αυτές τις συναυλίες και το 2013 όμως η υγεία του Lemmy δεν επιτρέπει εκτεταμένη περιοδεία.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε την ακύρωση της Ευρωπαϊκής περιοδείας. Ο λόγος είναι οι προσπάθειες που κάνει ο Lemmy για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που του δημιουργεί ο διαβήτης.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει αδιαμφισβήτητη πρόοδος, ο Lemmy και η μπάντα ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν στο δρόμο, και έτσι σκεπτόμενοι το μέλλον της μπάντας, όλοι συμφώνησαν με τους γιατρούς.

Κανένας δεν πονάει περισσότερο για αυτό από τον ίδιο τον Lemmy, που νιώθει άβολα για την αναστάτωση που προκαλεί στον κάθε ένα ξεχωριστά που αγόρασε εισιτήριο. Το γεγονός ότι ο ίδιος είναι πολεμιστής του δρόμου για 50 ολόκληρα χρόνια, τον κάνει να νιώθει πολύ άσχημα που δεν μπορεί να μπει στο tour bus (το πνευματικό του σπίτι), αλλά αναγνωρίζει ότι αυτό γίνεται για το μακροπρόθεσμο καλό της υγείας του. Ο ίδιος ο Lemmy ζητάει συγνώμη από τον καθένα ξεχωριστά, αλλά θέλει να ξέρεται ότι είναι σε καλό δρόμο για την πλήρη αποκατάσταση και η πρόγνωση είναι υπέρ του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ