Άγριο πέσιμο και χοντρές κατηγορίες της Courtney Love σε Dave Grohl και Trent Reznor
News

Άγριο πέσιμο και χοντρές κατηγορίες της Courtney Love σε Dave Grohl και Trent Reznor

Τρομερό ξέσπασμα από την Courtney Love στο instagram με αιχμές και κατηγορίες προς τον Dave Grohl και τον Trent Reznor, σε ένα ποστάρισμα που λίγη ώρα μετά κατέβηκε.

Η χήρα του Kurt Cobain με screenshots από παλιά βίντεο των Nine Inch Nails και των Foo Fighters, λέει ότι περιείχαν μπηχτές προς αυτήν και συνεχίζει λέγοντας ότι θα αποσύρει την υπογραφή της από τη συμφωνία που υπάρχει για τα δικαιώματα των Nirvana, αφήνοντας αιχμές για τον Dave Grohl τονίζοντας ότι έγινε πλούσιος από την καλή θέληση του άντρας της.

Για τον Trent Reznor οι κατηγορίες είναι σοβαρές αφού λέει ότι η ίδια και μέλη των Hole είχα γίνει μάρτυρες κακοποίησης παιδιών και μικρών κοριτσιών από τον ίδιο και μέλη τoυ crew των Nine Inch Nails. Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμά από τα όσα λέει και αμέσως μετά έχουμε τα screenshots.

«Έχω δεχτεί αρκετά σκατά από αυτούς τους γελοίους και έχω γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος επειδή αναπνέω, για τον θάνατο του άντρα μου, για τη σεξουαλικότητα μου, για τους εθισμούς μου και γιατί είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ εδώ και 27 χρόνια.

Τρεις μήνες πριν φύγω από το Λος Άντζελες, υπέγραψα ένα έγγραφο που στην ουσία δίνει στον Dave Grohl και τον KristNovoselic. Ήμουν διαλυμένη. Τόσο σημαδεμένη και τόσο εξαντλημένη που απλά το υπέγραψα. Αλλά είναι ένα ψέμα για αυτό αποσύρω την υπογραφή μου.

Γιατί είναι μία ασυναρτησία. Το χάος και η οργή για τον θάνατο του Kurt που που στράφηκε σε μένα με υπεύθυνο τον Dave, την ώρα που ο ίδιος έγινε πλούσιος και συνεχίσει να βγάζει λεφτά εκμεταλλευόμενος την περιουσία του Kurt και την καλή του πρόθεση. 27 χρόνια. Αλλά αρκετά.

Δεν θα ανεχτώ άλλο να με μικραίνουν και να με αναγκάζουν να το αφήνω στην άκρη, όταν επηρεάζει κάθε γενιά των απογόνων μου. Ο πιο ευγενικός τύπος στο rock; Όχι.

Όσο για τον Reznor; Τουλάχιστον είναι ταλαντούχος αλλά παραμένει ανατριχιαστικός. Έχω δει τη συστηματική κακοποίηση παιδιών και κοριτσιών ακόμα 12 ετών, από αυτόν και τους συνεργάτες του, άλλα τα μέλη των Hole είχαμε γίνει μάρτυρες τέτοιων γεγονότων.

Ελπίζω ότι το προσωπικό μου παράδειγμα να υψώνω το ανάστημα μου κόντρα σε αυτούς θα γλιτώσει άλλες γυναίκες ή και άντρες από αυτό το επίπεδο ψυχικής και πολιτιστικής κακοποίησης στο μέλλον. Είμαι ευλογημένη που έζησα αρκετά για να πω την ιστορία και τα βάζω όλα σε τραγούδια. Δεν είμαστε πατάκια».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ