Το αγαπημένο Megadeth τραγούδι του Lars Ulrich και το ακυκλοφόρητο υλικό των Metallica
News

Το αγαπημένο Megadeth τραγούδι του Lars Ulrich και το ακυκλοφόρητο υλικό των Metallica

O Lars Ulrich συνομίλησε για αρκετή ώρα online με οπαδούς των Metallica στο Reddit και είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Για παράδειγμα μάθαμε ότι το αγαπημένο του τραγούδι από τους Megadeth είναι το My Last Words ενώ αν χρειαζόταν να διαλέξει μόνο ένα κομμάτι για το setlist της  μπάντας αυτό θα ήταν το Frayed Ends [of Sanity].

Ας δούμε μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις του.

Για αν έχει κατεβάσει ποτέ παράνομα τραγούδι από το internet:

Όταν το Death Magnetic διέρρευσε 10 ημέρες πριν την κυκλοφορία του, ένα από τα παιδιά του στούντιο ήταν σπίτι μου και αποφασίσουμε να κατεβάσουμε τα τραγούδια. Νομίζω ότι είχαμε το δικαίωμα. Το τρομακτικό ήταν το ποσό απλή διαδικασία ήταν.

Για το αν πιστεύει ότι θα εμφανιστεί ξανά μια μπάντα που θα φτάσει στο μέγεθος των Metallica/Iron Maiden/Judas Priest

Θα ήταν καταπληκτικό αν έβγαινε μια μπάντα και ταρακουνούσε λίγο τα πράγματα. Η πιο cool μπάντα για εμένα την τελευταία διετία είναι οι Baroness.  Μ’ αρέσουν επίσης οι Kvelertak αλλά αν αυτές οι μπάντες μπορούν να φτάσουν σε τέτοια ύψη. ¨

Για το αν δέχεται την κριτική από τον κόσμο:

Εξαρτάται για τι κριτική μιλάμε. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη που έρχονται κατά πάνω σου αυτές τις ημέρες λόγω του internet που δίνει γνώμη σε όλους για καλό ή για κακό. Κάποιοι άνθρωποι απλά λένε αηδίες στις οποίες δεν δίνω προσοχή. Από τη φύση μου είμαι αρκετά σκληρόπετσος και μπορώ να γελάσω με κάτι τέτοια. Αν είναι μια δίκαιη κριτική φυσικά και θα δώσω σημασία.

Για το αν υπάρχει παλιό υλικό που σκοπεύει να κυκλοφορήσει η μπάντα, όπως το Presidio album (οι ηχογραφήσει πριν το St. Anger).

Υπάρχει πολύ υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει, στούντιο υλικό, ολόκληρα βίντεο, και πολλά καλούδια τα οποία κάποια στιγμή θα έχετε στα χέρια σας.

Κλείνοντας ο Lars Ulrich ανέφερε ότι τώρα που η μπάντα έχει στα χέρια τα δικαιώματα όλων των δίσκων της θα υπάρξει remastered εκδοχή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: