Αυτούς θα συναντήσει η Ντενέρις με το που θα φτάσει στο Γουέστερος!
News

Αυτούς θα συναντήσει η Ντενέρις με το που θα φτάσει στο Γουέστερος!

Το τέλος της 6ης σεζόν του Game of Thrones μας έδειξε τη Ντενέρις να σαλπάρει επιτέλους για το Γουέστερος και με τη σειρά να βαδίζει ολοταχώς προς το φινάλε της φανταζόμαστε ότι δεν θα αργήσει πολύ να φτάσει.

Το θέμα είναι τι θα κάνει μετά την άφιξη της. Η Σέρσεϊ κάθεται ήδη στον σιδερένιο θρόνο και αργά ή γρήγορα θα έρθουν σε σύγκρουση αλλά ποιοι θα είναι πρώτοι που θα συναντήσει;

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ SPOILERS ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Σύμφωνα λοιπόν με το Watchers on the wall η σκηνή που θα γυριστεί τις επόμενες ημέρες θέλει τη Ντενέρις να συναντά τη Μπριέν και τον Σερ Ντάβος. Και οι δύο έχουν διακηρύξει την πίστη τους στους Σταρκ και ειδικά στον Τζον Σνόου που έχει ανακηρυχθεί βασιλιάς του Βορρά.

Θα καταφέρουν να την πείσουν ότι ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται πέρα από το τείχος με τους White Walkers, θα την ενημερώσουν για το τι έχει παίξει όλο αυτό τον καιρό στο Γουέστερος; Θα προσπαθήσουν να την πάρουν με το μέρος τους;

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2017 για να πάρουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι η συνάντηση θα γίνει στο Dragonpit που βρίσκεται λίγο έξω από το King’s Landing και είναι ο κατεστραμμένος πια χώρος που οι Ταργκάρυεν έβαζαν τους δράκους τους.

game-of-thrones-brienne-of-tarth-and-davos-seaworth

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ