Αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει το Game of Thrones όπως τα βιβλία
News

Αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει το Game of Thrones όπως τα βιβλία

Ο καιρός περνάει και η τελευταία σεζόν του Game of Thrones αρχίσει να εμφανίζεται στο μυαλό μας σαν κακό όνειρο, που λες «δεν γίνεται κάποια στιγμή θα ξυπνήσω δεν μπορεί». Κι όμως, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αφού η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών τελείωσε βιαστικά με τον τρόπο που επέλεξαν οι δημιουργοί της και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως για αυτό.

Τι θα χρειαζόταν όμως για να μοιάζει το φινάλε της σειράς με το τέλος που έχει στο μυαλό του ο George Martin για τα βιβλία; Ο συγγραφέας μίλησε στο περιοδικό Fast Company και στην ουσία επανέλαβε αυτό που έχει πει πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο.

«Το τέλος της σειράς δεν ήταν εντελώς πιστό στο φινάλε των βιβλίων. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν άλλες πέντε σεζόν» δήλωσε ο Martin. Τι μας λέει δηλαδή, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μεταστροφή στον χαρακτήρα της Ντενέρις από προστάτιδα των φτωχών σε μακελάρη μίας ολόκληρης πόλης μέσα σε μισό επεισόδιο; Έλα τώρα George, υπερβολές…

O George RR Martin, που θεωρητικά το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ανακοινώσει την κυκλοφορία του Winds of Winter μίλησε και για τα προβλήματα που υπάρχουν πολλές φορές στη μεταφορά βιβλιών στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Μπορεί να γίνει πολλές φορές τραυματικό, γιατί το όραμα σου μπορεί να μην ταιριάζει με το όραμα των άλλων και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις, τις περίφημες δημιουργικές διαφορές. Στο Hollywood έχεις και άλλα παράξενα πράγματα, όπως το στούντιο ή το κανάλι να μπαίνουν στη μέση και να ζητούν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την εξέλιξη της ιστορίας αλλά με το γεγονός ότι κάποιος χαρακτήρας μπορεί να κάνει περισσότερο γκελ στο κοινό». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ