Αυτός θα είναι ο νέος Batman αν αποχωρήσει τελικά ο Μπεν Άφλεκ!
News

Αυτός θα είναι ο νέος Batman αν αποχωρήσει τελικά ο Μπεν Άφλεκ!

To 2018 είναι η χρονιά που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει από τα «κεφάλια» των στούντιο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλα παραμένουν ρευστά για τον σχεδιασμό των ταινιών με μόνες σίγουρες ταινίες αυτή τη στιγμή να είναι το δεύτερο Wonder Woman και αυτή για τον Aquaman.

Υπάρχουν φυσικά σχέδια και για το Flashpoint και για την σόλο ταινία του Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves. Και σε αυτήν πέφτουν αυτή τη στιγμή όλα τα βλέμματα αφού εκεί αναμένονται οι πιο βαρβάτες εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Revenge of the Fans, η ταινία θα εξελίσσεται τελικά στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC (παρά τις φήμες για το αντίθετο) και έχει ήδη βρει τον πρωταγωνιστή της. Όπως είχε ακουστεί και τον Νοέμβριο αυτός θα είναι ο Τζέικ Τζίλενχαλ, αλλά ακόμα δεν μπορούν να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με τον Μπεν Άφλεκ που δεσμεύεται με συμβόλαιο για τον ρόλο. Το θέμα είναι λεπτό, αφού από τη μία ο Άφλεκ δεν καίγεται ιδιαίτερα να συνεχίσει να υποδύεται τον Batman και από την άλλη η Warner Bros θέλει να διατηρήσει την καλή σχέση που έχει τον ηθοποιό για τα υπόλοιπα πρότζεκτ του.

Θυμίζουμε ότι με την Warner Bros o Άφλεκ έχει κυκλοφορήσει τα Argo (με όσκαρ καλύτερης ταινίας) και The Town.

Αυτό που είναι δεδομένο πάντως είναι ότι οι εξελίξεις θα υπάρξουν τουλάχιστον μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς που διανύουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: