Αυτός είναι ο υπεύθυνος για το πόσο κακή ήταν η 2η σεζόν του True Detective
News

Αυτός είναι ο υπεύθυνος για το πόσο κακή ήταν η 2η σεζόν του True Detective

Θυμάστε πόσο ενθουσιασμένοι ήμασταν στην πρώτη σεζόν του True Detective; Θυμάστε με πόση αγωνία περιμέναμε τη 2η σεζόν;

Και μετά ξεκίνησε και όσο και να προσπαθούσαμε να την υπερασπιστούμε στο μυαλό μας το τελικό αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε σε καμία περίπτωση.

Η περιγραφή κακογραμμένος αχταρμάς ίσως να είναι επιεικής.

Και φυσικά όλοι μας κατηγορήσαμε τον δημιουργό της σειρά Νικ Πιτσολάτο, που φέτος δεν είχε τη σκηνοθετική ματιά του Κάρι Φουκουνάγκα να τον απογειώσει.

Ένας άνθρωπος όμως βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη. Είναι ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Michael Lombardo, ο οποίος είπε ότι υπήρξε πίεση από την πλευρά του για να βγει η σειρά όσο πιο σύντομα γίνεται.

«Η πρώτη σεζόν του True Detective ήταν κάτι που ο Νικ Πιτσολάτο σκεφτόταν για πολλά χρόνια. Είναι ένας συγγραφέας με ψυχή.

Συμπεριφέρθηκα όμως στη συνέχεια πολύ ως μεγαλοστέλεχος καναλιού. Είχαμε τεράστια επιτυχία και ήθελα να την επαναλάβουμε την επόμενη χρονιά.

Ξέρετε κάτι; Τον πίεσα. Να παραδώσει κάτι εξαιρετικό σε πολύ μικρό διάστημα. Αυτό όμως δεν ταίριαζε με αυτή τη σειρά. Έπρεπε να ανακαλύψει ξανά τον τροχό, να βρει τη μούσα του. Έμαθα όμως το μάθημα μου και δεν θα το επαναλάβω».

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ