Αυτός είναι ο προσωρινός τίτλος του δεύτερου Wonder Woman και μάλλον δείχνει τον νέο μεγάλο εχθρό!
News

Αυτός είναι ο προσωρινός τίτλος του δεύτερου Wonder Woman και μάλλον δείχνει τον νέο μεγάλο εχθρό!

Η ταινία της Wonder Woman αποτέλεσε την πρώτη τεράστια επιτυχία στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια δολάρια με τα 412 να έρχονται μόνο από την Αμερική.

Το σίκουελ έχει ήδη ανακοινωθεί με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2019 ενώ η Πάτι Τζένκινς θα επιστρέψει στην σκηνοθετική καρέκλα.

Αυτή την εποχή γίνονται οι πρώτες προετοιμασίες για τα γυρίσματα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προσωρινός τίτλος της δεύτερης ταινίας είναι Wonder Woman: Magic Hour.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε ίσως να έχουμε το πρώτο στοιχείο για το ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Wonder Woman στην επόμενη ταινία. Για να το θέσουμε καλύτερα ποια θα είναι η μεγάλη αντίπαλος.

Πιθανολογείται λοιπόν ότι αυτή θα είναι η Circe (η εκδοχή της DC στην Κίρκη της ελληνικής μυθολογίας). Οι δυνάμεις της είναι αντίστοιχες με αυτές της Diana μόνο που έχει και μια τάση προς την μαγεία ενώ μπορεί να μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε ζώα.

Προς το παρόν αυτή η πληροφορία παραμένει στο επίπεδο της φημολογίας ενώ υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι ο εχθρός της επόμενης ταινίας θα είναι η Cheetah.

Αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο είναι ότι η ταινία θα τοποθετείται χρονικά στην εποχή του ψυχρού πολέμου ενώ υπάρχουν πληροφορίες που λέμε ότι ο Κρις Πάιν θα επιστρέψει στο ρόλο παρά τον θάνατο του στο τέλος της πρώτης ταινίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ