Αυτός είναι ο λόγος που η 4η σεζόν του Rick and Morty θα αργήσει ακόμα
News

Αυτός είναι ο λόγος που η 4η σεζόν του Rick and Morty θα αργήσει ακόμα

Η 3η σεζόν του Rick and Morty που προβλήθηκε στο δεύτερο μισό του 2017 αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της σειράς αφού η επίδραση της στην ποπ κουλτούρα γενικότερα ήταν άμεση!

Από την ολοκλήρωση της όμως και μετά, το μέλλον της σειράς μοιάζει θολό αφού έχουμε κατά καιρούς δηλώσεις που κάνουν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις.

Πριν από μερικές μέρες ο συν-δημιουργός του Rick and Morty, Dan Harmon, με tweet του είχε προκαλέσει έναν μικρό… πανικό στους οπαδούς της σειράς λέγοντας ότι το κανάλι δεν έχει προχωρήσει ακόμα στην ανανέωση της.

Με νέα δήλωση του ήρθε να ξεκαθαρίσει λίγο περισσότερο το τοπίο.

«Ο λόγος που δεν δουλεύουμε αυτή τη στιγμή στην 4η σεζόν του Rick and Morty είναι κάτι… μικρό που ονομάζεται διαπραγμάτευση συμβολαίου. Και αυτή τη φορά έχει γίνει περίπλοκο».

Ορίστε λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος. Το θέμα αποκλείεται να μην κλείσει θετικά αφού η σειρά αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του Adult Swim αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα για να δούμε νέα επεισόδια.

Προς το παρόν πάντως, μπορείτε να δείτε τις νέες περιπέτειες του διδύμου στο βίντεο κλιπ των Run the Jewels για το Oh Mama.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ